Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПЪЛЕН ПОТРЕС: ВРЪЗКАРКИ И ТЪРСАЧКИ НА СЛАВА АТАКУВАТ „ЕРГЕНЪТ“

ПЪЛЕН ПОТРЕС: ВРЪЗКАРКИ И ТЪРСАЧКИ НА СЛАВА АТАКУВАТ „ЕРГЕНЪТ“

ергенът виктор стоянов

Ново шоу със стари муцуни ще прави бТВ тази пролет. Дни преди старта на „Ергенът“ човек от кухнята на предаването издаде имената на голяма част от 22-те моми, които ще се борят за сърцето на гребеца Виктор Стоянов и най-вече – за заветните три минути слава, които са основна цел в живота на определен тип момичета.

Сред тях има много познати лица, някои от които създават впечатление на жени, чиято единствена работа е да се показват по телевизията.

Първото до болка познато лице в нвоото предаване на бТВ е на плеймейтката Дениз Хайрула, която много обича да е пред телевизионните камери. След като преди време стана втора на конкурса „Мис Плеймейт“, тя влезе в „Черешката на тортата“. После участва в „Мис Левски Г“, организиран от Слави Трифонов. ДЪлгия направи този конкурс, за да вдигне рейтинга на телевизия 7/8 и още на старта му се знаеше, че Денис ще победи, както и стана.

НЕ ЗА ВЯРВАНЕ КАКВО КРИЕ ЕРГЕНЪТ С МУСТАКА СИ

Моделката обича да се съблича пред камерите и да демонстрира основно задните си части, вероятно защото отпред е плоска като дъска, а засега не слага силикон.

По последното се отличава от повечето си колежки в бранша, като вървят залози докота ще издържи в естествения си вид.

Другото добре познато в медийните среди лице е популярно сред тийнейджърите, които си изкарват времето в социалните мрежи – певицата Ева Георгиева. Тя не е разпознаваема извън интернет платформите, но редовно се появява във всякакви формати. Била е беквокал в „Като две капки вода“, „Х Фактор“, „Аз обичам България“, „България търси талант“, но за широката публика лицето й остава неизвестно. Явно, след като не става звезда с пеене, ще се опита да се прочуе с нещо друго в „Ергенът“.

Зрителите на бТВ, които са гледали последния сезон на „Мастършеф“, няма как да не познаят и третата мома в „Ергенът“ – рускинята Виктория Капитонова. От влизането си в кулинарното шоу до отпадането си миналата година тя вбесяваше феновете на формата, тъй като не блестеше с особени готварски умения, но с хитрост и късмет успяваше да продължи напред, елиминирайки по-способни участници.

„ЕРГЕНЪТ“ ВИКТОР: ОТ МАЛЪК СЕ ИМАМ ЗА КРАСИВ, НЕ ИСКАМ МЕКОТЕЛО ДО СЕБЕ СИ

Когато отпадна от състезанието, тя сподели, че живее с бизнесмен от 4 години. Не е ясно дали са се разделили, за да влезе в „Ергенът“. Наскоро Виктория се появи уж случайно в предаването „Черешката на тортата“ по Нова. Ники Илиев няколко пъти спомена името й в своята вечер като „непозната“ жена, показваща в интернет как се приготвя десерт. Ники следваше нейните съвети и дори показа пред камерите част от клипа.

С участие в Нова може да се похвали и друга мома от „Ергенът“, само че тя е била поканена от екип на предаването „Пресечна точка“. Това е психоложката Александра Гърдева. В предаването е коментирала актуални събития в компанията на Ники Кънчев. Младата дама твърди, че е завършила психология, а след това – основно ниво хипноза, пише Уикенд.

Сред имената на другите, за които се твърди, че влизат в „Ергенът“, са Ния-Косара Георгиева – занимавала се с маркетинг, но и с моделство, има снимки с Даниел Петканов – в социалните мрежи споделя, че има работни ангажименти с бивш акционер на ЦСКА. И Весела Сиракова, която засега се очертава като обикновена танцьорка от Дупница, но нищо чудно да крие изненади.

Шоуто тръгва на 19 февруари от 21 часа, но след това ще се излъчва всеки четвъртък и петък, отново по същото време. Водещ е Наум Шопов.

Top
>