Вие сте тук
Начало > Спорт > КРАСАВИЦА СПАСЯВА ЗВЕЗДА НА ЦСКА ОТ ХАЗАТ

КРАСАВИЦА СПАСЯВА ЗВЕЗДА НА ЦСКА ОТ ХАЗАТ

Тобиас Хайнц tobias

Норвежката звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц слага край на алкохола и хазарта! С помощта на българската си приятелка Виктория Ангелова талантливият халф опитва веднъж завинаги да се откаже от пороците си. Хайнц тръгна по казина през последните месеци и това видимо се отрази на представянето му на терена. Норвежецът започна силно кариерата си при „червените“, но след това формата му рязко спадна. Проблемът му с хазарта и алкохола бързо бе разкрит от фенове на ЦСКА, които дори го заснеха в игралната зала.

„Хайнц има голям проблем с алкохола и казината. Затова и играе слабо напоследък. Ако искате, мога да ви изпратя да видите на какво прилича в 6 сутринта…“, каза лидерът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца. Той разкрива, че Хайнц е профукал 5000 лева при последното си посещение. „Май футболът повече му върви“, коментира известният фен, пише „България днес“.

Според някои информации норвежецът има и сериозни лични проблеми в родината си, които са го подтикнали към пороците. В последно време неговата приятелка Виктория е плътно до него и се опитва да го държи далеч от казината и пиячката. Двамата прекарват повече време заедно и избягват шумните компании. Те се отдадоха на луксозна почивка в Дубай наскоро, опитвайки да избягат от проблемите. Родителите на красавицата са от Созопол, но преди време се преместват да живеят в Норвегия. Именно там Тоби и Вики се запознават.

СИНЪТ НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ СТАВА ЗВЕЗДА В ЦСКА

От ЦСКА също опитват да помогнат на един от най-добрите си футболисти. С него разговори провежда и психоложката на отбора Полина Хаджиянкова. Тя работи като психолог в ЦСКА от няколко месеца, но доскоро клубът пазеше името й в тайна. Нейната майка е легендарната баскетболистка Нина Хаджиянкова, която печели Купата на европейските шампиони през 1984 г.

Хайнц заобичва луксозния живот и забавленията по време на престоя си в турския „Касъмпаша“, където получава много висока заплата. „Когато за първи път сбъднеш тази чуждестранна мечта, малко полудяваш – признава в интервю Хайнц. – Когато дойдоха първите заплати, похарчих добри суми, за да се забавлявам, със сигурност си купих и скъпи дрехи.“ Малко след идването си в България през лятото той е посветен и в чалга купона. Хайнц се забавлява в компанията на съотборника си Джонатан Линдсет в известно столично заведение.

Top
>