Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР ИСКА ПАК ДА БЪДЕ С ЕНГИН АКЮРЕК

ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР ИСКА ПАК ДА БЪДЕ С ЕНГИН АКЮРЕК

демет йоздемир енгин акюрек demet yozdemir engin akyurek

Известната актриса Демет Йоздемир развълнува феновете си с една публикация в социалните мрежи, в която написа, че отново иска да играе с харизматичния Енгин Акюрек и то в романтична комедия. След като се появи информация, че хитът „Казвам се Фара“ е към края си,а в него двамата обичани актьори са в главните роли, феновете вече се надяват да ги видят отново заедно.

Точно това написа Демет и така хвърли почитателите си в екстаз. Въпреки че в Турция рейтингите на сапунката не бяха според очакванията, в чужбина поредицата се радва на голям успех.

Дуетът на Йоздемир и Акюрек има много активна подкрепа в социалните мрежи. И тя е толкова силна, че се превърна в натиск и върху двамата актьори да се обединят отново в нов проект.

ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР НА КАЛЪП С НОВОТО СИ ГРЪЦКО ГАДЖЕ

„Казвам се Фара“ може и да не е постигнал най-високите резултати сред публиката, но обичта към артистите е голяма, всички твърдят в коментари, че те биха се справили блестящо с всяка история. Изглежда Демет е прочела много внимателно какво мислят почитателите им и тя пусна туит, в който каза, че се „опитва да го убеди“. Отдолу веднага последва реакция: „Вие с Енгин сте идеални за романтичен комедиен проект, но сълзите не ви отиват“.

От доста време името на Йоздемир заема първо място в седмичния списък на най-популярните актриси, изготвян от Adba TV. Но в началото на лятото всичко се промени. Мерве Диздар изведнъж се появи в списъка и зае първото място. Хактът, че Диздар спечели наградата за най-добра актриса на фестивала в Кан, безспорно повлия на потребителите на социални мрежи. Сега обаче турските журналисти отново твърдят, че Демет си връща трона.

Top
>