Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ШЕВВАЛ САМ ОТПРАЗНУВА 50 С РЕКЛАМЕН БОС В МЕКСИКО

ШЕВВАЛ САМ ОТПРАЗНУВА 50 С РЕКЛАМЕН БОС В МЕКСИКО

шеввал сам shevval sam

Звездата на турското кино и музика Шеввал Сам отпразнува своя 50-годишен юбилей на 11 ноември в Мексико. Затова съобщи самата тя в Инстаграм, където пусна няколко емоционални поста. Екранната Ендер Челеби от „Опасно изкушение“ се оказа, че е избрала да бъде в Оаксака, където най-добре се усеща типичната местна култура и нрави, където индианските вярвания, традиции и маниери битуват от векове насам. Вероятно това е и причината тази провинция да е мантетична дестинация за нея.

Тя сподели, че най-голямата й мечта е била да отиде там и то тъкмо през времето, когато се чества Деня на мъртвите – един от най-обичаните празници. През първата половина на ноември има много увеселения и карнавални шествия в града и на особено украсените гробища.

Щастливата рожденичка сподели с милионите си фенове как е изрисувала лицето си и по снимките и видеото личи как истински се забавлява, играе и пее по улиците заедно с хората.

ШЕВВАЛ САМ ЖИВЕЕ НА КАРАВАНА

„Реших да вляза в новата си възраст с 11 часа по-късно тази година, така или иначе ще платя като се върна. Дори реших да умра в Деня на мъртвите и да дойда да се рестартирам. Много интересно е да си на тази планета 50 години“, емоционално пише тя в социалната мрежа.

От фотографиите й личи, че звездата е в супер форма – още по-елегантна и красива. Шеввал обаче не уточнява с кого е в Мексико, но мнозина подозират, че това е новата й любов Джем Топчуолу, едно от водещите и успешни имена в турската рекламна индустрия. За връзката й с него и за това, че актрисата се носи на крилете на любовта, съобщиха медиите в южната ни съседка в началото на лятото.

Тогава стана ясно, че Джем е придружил любимата си на прощалното парти на сериала „Опасно изкушение“.

ШЕВВАЛ САМ РЕВЕ ОТ СЕДМИЦИ ЗАРАДИ РАЗДЯЛАТА С ОБРАЗА НА ЕНДЕР

И двамата имат по един брак зад гърба си далеч в миналото, както и наследници. Синът на Шеввал сам – Таро Емир Текин, също е актьор, а негов баща е известният футболист на „Бешикташ“ Метин Текин. Спортистът и актрисата имат петгодишен брак, а историята и им е много интересна, припомня „Галерия“. Когато е на 14 години, Шеввал се запознава с 23-годишния футбоист, обявен за голям красавец и талант. Тя го интервюира за училищния вестник, след което го кани на вечеря, но той й казва, че ще приеме поканата, когато порасне. През 1993 година двамата вече са семейство.

Синът им Емир се ражда през 1997 година, а след ве години се разделят. След развода Шеввал открива любовта в лицето на джаз музиканта Сарп Маден, с когото живее на семейни начала повече от тринадесет години.

Освен актриса, турската звезда е и много известна певица. На таланта й да пее ще се насладят на живо и българските й почитатели – през декември тя ще изнесе концерт в НДК.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sevval Sam (@sevvalsam)

Top
>