Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЕМИРДЖАН КАСЕЛ ОБЛАДАВА МИРАЙ ДАНЕР ЗА NETFLIX (СНИМКИ 18+)

ДЕМИРДЖАН КАСЕЛ ОБЛАДАВА МИРАЙ ДАНЕР ЗА NETFLIX (СНИМКИ 18+)

демирджан касел мирай данер demirdjan kasel mirai daner

Мирай Данер заслужава порно оскар за актьорско майсторство. В най-новия си сериал за „Нетфлик“ актрисата така си е разтворила краката, че на нейно място звездите от филмите за възрастни биха се изчервили от срам. Щастието да я обладае в хитовата продукция се паднало на Демирджан Касел.

Отскоро хубавицата има ново гадже. Според турската преса актуалният й приятел се казва Атъшан и е много влюбен в нея. Преди няколко седмици двамата бяха заснети от папараци в рибен ресторант в Бодрум и докато хапваха морски деликатеси, левентът не се сдържа и жадно впи устни в тв звездата. Усетила езика му в себе си, тя замижа от удоволствие.

Госпожица Данер е като магнит за силния пол с пищната си женственост. Самата тя обаче твърди, че гигантските й гърди й носят ии доста негативи – било й изключително трудно да спортува, подрусвайки мощните ненки. У нас Мирай нашумя преди години с турския римейк на „Ориндж Каунти“ „Кварталът на богатите“. В младежкия сериал тя играеше Берен Бейлидже.демирджан касел мирай данер demirdjan kasel mirai daner2

Top
>