Вие сте тук
Начало > Спорт > НАСКО СИРАКОВ ПРОПЪДИЛ КРАЕВ ОТ „ЛЕВСКИ“ СЪС СМЕШНА ЗАПЛАТА ОТ 15 БОНА

НАСКО СИРАКОВ ПРОПЪДИЛ КРАЕВ ОТ „ЛЕВСКИ“ СЪС СМЕШНА ЗАПЛАТА ОТ 15 БОНА

nasko sirakov andrian kraev наско сираков андриан краев

Шефът на „Левски“ Наско Сираков е направил поредната глупост, от която страда футболният тим на сините. Случката била с капитана Андриан Краев. Сирака зорлем прогонил от „Левски“ 24-годишния халф, който е един от немногото качествени играчи на „Герена“, като го поставил в унизително положение да се пазари за смешни пари.

Врачанинът, който е син на бившия футболист на „Ботев“ Враца Бойко Краев и брат на игралия в „Левски“ Божидар Краев, буквално бил изпъден от отбора при преговорите за новия си договор. Досега футболистът получавал заплата от 5000 евро на месец, само че контрактът му изтича през лятото.

БОЖИНОВ ОДОБРИ КРАЕВ ЗА ЗЕТ

Когато седнал на масата за преговори с Наско Сираков да удължат споразумението, Адриан бил шокиран да чуе, че отсреща му предлагат едва 15 000 лева. Сумата е смешна дори за стандартите на българския футбол, пише „Уикенд“. На всичкото отгоре офертата била поднесена с нетърпящ възражение тон.

На свой ред Краев обяснил, че има претенции да рита за повече пари, тъй като сега му е времето. Това пък хич не се харесало на Сираков, който смятал, че всички играчи са му длъжни с нещо и трябва безпрекословно да изпълняват каквото му хрумне. В това число той да казва каква заплата ще вземат.

КРАЕВ ЛУД ПО МОНИКА БЕЛУЧИ

От „Лудогорец“ например давали на Краев 300 000 евро годишно, което прави 25 хилядарки евро на месец. Над три пъти повече от това, което Наско предлагал. Агентите на футболиста от германската фирма „Рогон“, съвсем естествено, също се изсмели на офертата от „Левски“.

Top
>