Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАЩО БЪЛГАРСКИЯТ ВЛОГЪР DEAN FRAISER СЕ ПРЕМЕСТИ В ТАЙЛАНД

ЗАЩО БЪЛГАРСКИЯТ ВЛОГЪР DEAN FRAISER СЕ ПРЕМЕСТИ В ТАЙЛАНД

dean fraiser_

Dean Fraiser, един от топ влогърите у нас, се премести да живее в Тайланд, където ще остане за няколко месеца. Не, татуираният мачо не напуска родината си завинаги, а просто иска малко промяна и да опита нещо ново за два месеца.

YouTube звездата живее в супер апартамент, а в сградата има фитнес, спа и уникален басейн, който е на разположение само на живеещите в блока. Гледката от апартамента е меко казано уникална, а жилището разполага с огромен хол с кухня, както и удобна спалня, от която също се открива топ панорама.

ОЩЕ ЕДНА ИНФЛУЕНСЪРСКА ДВОЙКА СЕ ОПЕРИРА: ТЯ НОСА, А ТОЙ – ГЪРДИТЕ

Деан сподели в един от влоговете си, че хората в Тайланд са супер мили и вежливи. „Дори да направиш случаен и много малък очен контакт с някой, той веднага те поздравява, кимайки с глава. Супер позитивни са хората тук“, разказва Деан за първите си впечатления.

Деан иначе сподели, че е в Тайланд не само за разнообразие и почивка, но и по работа, отбелязва vbox7. Инфлуенсърът работи с няколко бранда, за които снима продуктово позициониране, с което си изкарва парите за престоя в Тайланд.

Top
>