Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРИСТАВ БОГДАНОВ И ФЕРМЕРКАТА ВАЛЕРИЯ БЛИЗКИ РОДНИНИ?

ПРИСТАВ БОГДАНОВ И ФЕРМЕРКАТА ВАЛЕРИЯ БЛИЗКИ РОДНИНИ?

След като бе позабравен, или поне в тази си светлина, от началото на месеца бившият фитнес модел Йоан Богданов отново си припомня годините, в които се бе превърнал в еталон за красив и стилен мъж.

32-годшният Йоан; за който в последно време из медиите се ширят снимки от детските му години, в компанията на потомците на някой от най-богатите семейства в страната, замени топмодела Марина Цветанова в ролята на пристав в предаването “Съдебен спор”.

Наш читател ни изпрати още по-любопитна снимка от архивите на Богданов, която липсва в профилите му в социалните мрежи. Няма да я откриете и в този на малкото сладко момиченце до него. Тази поразяваща сладникава физиономия и две десетилетия по-късно лесно се разпознава.

Бившата гимнастичка, финалистка на конкурса  Мис България и един от най-обичаните участници в предаването ”Фермата” Валерия Дочева няма как да се сбърка.

Също като братовчед си и тя бе поизчезнала от полезрението на клюки и медии. Само няколно дни след обявяването на Йоан Богданов като част от екипа на “Съдебен спор” гръмна новината, че Валерия е сред участниците на ”Фермата” за втори път.

Освен сред най-обичаните участници, старозагорката, която през 2017-та въртеше на малкия си пръст иначе наперения футболист Алек Манолов в риалитито е считана и за един от най-силните в шоуто и потенциален фаворит за успех в неговия финал.

Изненадващо или не, но след кажи речи десетилетие в публичното пространство и на Йоан,  и на Валерия чак сега става ясно за тяхната роднинна връзка.

Поне за широката аудитория, тъй като в родния им край това далеч не е тайна.

На снимката двамата се намират в село Тулово в близост до родния им град Стара Загора. Те прекарват голяма част от своите детски и тийнейджърски години именно там и едва ли има жител в селото и околията, който да не знае кои са те.

И тук версиите са две. Първата е, че двамата са роднини, втори или трети браточеди, които обаче семейства поддържат контакт непрекъснато още от преди двете телевизионни звезди да са се явили на бял свят.

Ако тази версия е вярната и двамата имат кръвна връзка то витае слух, че Йоан и Валерия след дълги години топли роднински отношения са се изпокарали като възрастни, а причината била спор,  кой е по-известен в района.

Според друг слух обаче висчко било както при първата версия с тънката разлика, че двамата нямали кръвна връзка, просто били сродени родове.

Тя е и по-любимата сред клюкарите в Старозагорско. Мнозина твърдят, че когато Йоан Богданов бил в апогея на лайковете и свалял жените с лекота, независимо от това за коя става въпрос решил, че лесно ще има и своята близка от малък.

Да, ама не Валерия тотално отрязала мераците му, а Богданов се влюбил до уши и пред близки споделял, че Валерия е единствената жена, която не е успял да свали в продължение на много много години.

При всички положения обаче, както и да са се развили отношенията между треньорката по гимнастика и участвалия в сериала “София – ден и нощ” мъж ние първи успяхме да открием тази така любопитна история.

На самата снимка в село Тулово Йоан е на не повече от 13 години, а Валерия от 10. Тези две сладки деца в компанията на своя по-малка вероятно също роднина, едва ли са предполагали,  че 20 години по-късно ще бъдат разпознаваеми на широката публика, а за тяхните лични отношения ще се носят различни легенди.

Top
>