Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КОЙ Е БУРАК ЙОРУК – НОВАТА ЗВЕЗДА В ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ

КОЙ Е БУРАК ЙОРУК – НОВАТА ЗВЕЗДА В ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ

Бурак Йорук burak yoruk

Бурак Йорук е на 26 години, а вече е звезда в турските сериали. Българските зрители се срещнаха с него тази година, когато по bTV Lady стартира новият сериал „Бараж“, в който Бурак е сред главните герои. Феновете на сериалите край Босфора го познават и от актуалния сериал „Любов, логика и отмъщение“, който в момента се излъчва в Турция.

Ерман Бурак Йорук, както е цялото му име, е роден на 26 май 1995г. в Шишли.  Семейството му по бащина линия е от йорюкски произход, което е тюркска етническа подгрупа, а по майчина линия е от албански произход.

КОЯ Е НЕСРИН ДЖАВАДЗАДЕ – КОВАРНАТА ШАХИХА ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

„Бях много осъзнато дете. Винаги съм се интересувал от изяви пред хора”, разказва той в интервю за турска медия. С напредването на възрастта той бързо печели сърцата на публиката с творбите си, а популярността му нараства. Дотолкова, че следван от над 1,4 милиона души в инстаграм.

КОЯ Е СЕВДА ЕРГИНДЖИ – ЗЕЙНЕП ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

Той има и собствен бранд – ‘Keet’, с който продава суичъри, тениски и калъфи за телефони.

Бурак Йорюк получава висшето си образование в театралния факултет на университета Бейкент. Започва актьорската си кариера на седемгодишна възраст в телевизионния сериал „Светът на тайните“. През 2004 г. Бурак се присъедини към актьорския състав на сериала „Голяма среща“.

КОЙ Е ДОГАЧ ЙЪЛДЪЗ – ИЙТ ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Burak Yörük (@burakyoruks)

Прави голям пробив в кариерата си, като играе в комедията 4N1K. През 2017 г. младият актьор играе Ердем в драматичния сериал „Дръж се, сърце мое“ на режисьора Дениз Челеби.

„Страхотно е чувството да имаш публика и да те възхищават. Когато обаче започнеш да откриваш себе си, има и трудности да си известен човек на улицата. На вас е възложена отговорност и в тази рамка трябва да обърнете внимание на вашето поведение, начин на живот, облекло и да действате по-внимателно“, казва Бурак.

КОЙ Е БАРЪШ КЪЛЪЧ – КАЯ ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“

Актьорът има приятелка, но се опитваше да не афишира личните си отношения, поне до месеци. В момента половинката му е блондинката Туана Йълмаз, която в Инстаграм се представя като дизайнер. Преди това дълго време Бурак се е опитвал да се възстанови от предната си връзка, която е прекратил, след като е намерил доказателства, че му изневеряват.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Burak Yörük (@burakyoruks)

Top
>