Вие сте тук
Начало > Шоу > 23-ГОДИШЕН БИВШ ЗАТВОРНИК ЩЕ ВЪРТИ ЧЕРПАКА С ШЕФ АНГЕЛОВ

23-ГОДИШЕН БИВШ ЗАТВОРНИК ЩЕ ВЪРТИ ЧЕРПАКА С ШЕФ АНГЕЛОВ

калоян затворник кухнята на ада

Hell’s Kitchen се завърна в България с четвърти сезон. Само на 23 години Калоян прекрачи прага на „Кухнята на Ада“, защото готвенето за него е страст, по-голяма от всяка друга.

Казва за себе си, че работи бързо, а още по-бързо се учи. Мотивацията му определено личи и е време да покаже на всички какво може.

Калоян трогна зрителите със своята история, а именно, че на тази крехка възраст е бил затворник.

„Имах трудно детство, лоша среда и компания, престъпления… Получих 14 месеца ефективна присъда. Бях в бакар в затвора и там за първи път имах допир с кухнята. Преоткрих себе си, харесвам това, което правя и ще продължа да го правя. Има промяна за всеки, който го желае“, категоричен е готвачът.

Новите участници бяха предизвикани да припомнят на зрителите на NOVА гнева на шеф Ангелов, който той обеща да овладее в настоящия сезон. Още в премиерния епизод феновете на шоуто станаха свидетели на първите кулинарни предизвикателства. Новите готвачи се изправиха пред първата си вечеря в ресторанта, счупена бе и първата чиния, а вечерта завърши с неочаквано решение от страна на шеф Виктор Ангелов.

14 ГОТВАЧИ ЩЕ ОПЪНАТ НЕРВИТЕ НА ВИКТОР АНГЕЛОВ ТАЗИ ВЕЧЕР

Ресторантът на Hell’s Kitchen България отвори врати и беше пълен с гости, сред които се отличи присъствието на участници от предходните три сезона. Това допринесе за напрегнатата обстановка както в Червената, така и в Синята кухня. На вечерята липсата на координация и хъс у „зайците“ на шеф Ангелов попречи на издаването на поръчките за резервациите. Това доведе до отпращането в общежитието първо на отбора на червените куртки, а след това и на сините. На тяхно място застанаха бившите готвачи от „Кухнята на Ада“, които довършиха вечерята.

„Ако ме бяхте срещнали преди две-три години, щяхте да констатирате, че търпението ми отдавна се е изчерпало.Този сезон си обещах да съм друг човек – обещах си да съм по-търпелив, да бъда по-толерантен, да съм по-добър, да прощавам, да давам втори шанс, ако се налага дори да ви хвана за ръка и да ви водя, докато стигнете до това ниво, от което аз имам нужда. Преди две години всички до един щяхте да сте номинирани“, с неприсъщ уравновесен тон обясни шеф Ангелов на двата отбора. За да докаже доброжелателните си намерения, шефът безусловно даде нова възможност на всички да спечелят неговото одобрение.

Top