Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕНИ ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СЕ СДОБИ С ЛУКСОЗЕН ИМОТ ВЪВ ФЛОРИДА

ДЕНИ ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СЕ СДОБИ С ЛУКСОЗЕН ИМОТ ВЪВ ФЛОРИДА

ДЕНИ ЕДИН за друг deni edin

Животът на популярните хора винаги буди интерес, а в последно време риалити звездите ни са доста активни. Дени от „Един за друг“ попада в тази категория, но тя успя да се превърна и в топ инфлуенсърка, от което вероятно си докарва някой друг лев.

В момента Дени е отново във Флорида и често споделя снимки и сторита от местата, които посещава. Сега мацката качи много интересно видео на стори, което изглежда е заснето в тузарски квартал с луксозни къщи. В социалните мрежи някои смятат, че Дени е тръгнала да купува имот именно на въпросното място, но ние сме тук, за да ги разочароваме.

ДЕНИ ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ МЪЖ СЛЕД ДАНИ

Дени предвидливо е отбелязала локацията си, която е The St. Johns Town Center. Не, това не е тузарски квартал, а луксозен открит мол в Джаксънвил, Флорида. Ама, хора… тези глави са за мислене. Би било супер, ако Дени е решила да инвестира в имот, но надали ще тръгне да споделя плановете си с хиляди хора в Instagram.

Наскоро мацката сподели, че вече не се вълнува от мнението на хората, отбелязва vbox7. Дени сподели, че в Америка може да прави каквото си иска – без да робува на стереотипи, а това е тайната към щастието.

Top