Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА СЕ ИЗМОРИ ОТ ИНТЕРВЮТА И ЗАБЕГНА НА ЛУКСОЗНА ПОЧИВКА

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА СЕ ИЗМОРИ ОТ ИНТЕРВЮТА И ЗАБЕГНА НА ЛУКСОЗНА ПОЧИВКА

светлана гущерова svetlana gushterova

Не можем да познаем Светлана Гущерова – плеймейтката вече е любяща съпруга, грижовна майка и истинска домакиня в огромния им дом. В последните ѝ интервюта родната звезда не спира да говори за силата на семейството и за това как няма търпение вече и за четвърто дете.

Явно майчинството наистина е нейното призвание, защото това не е никак лесна з задача, а тя за момента се справя страхотно.

СВЕТЛАНА ПРОГОВОРИ ЗА КАТАСТРОФАТА НА ГУЩЕРОВ

Неведнъж Светлана е споделяла, че майка ѝ живее при тях и ѝ помага изключително много с грижите за децата. Покрай работните ангажименти и почивките би трябвало да има и детегледачки, които да помагат на бабата, тъй като с 3 малки внуци едва ли може да се справи сама.

Е, г-н и г-жа Гущерови имат нужда от време, в което да се насладят един на друг. Точно затова в момента семейството се намира на поредна екскурзия за тази година. Този път дестинацията е Унгария, а мястото, в което са двамата е 5-звезден хотел.

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА СЕ ГОТВИ ЗА БЕБЕ №4

Плеймейтката винаги се грижи за удобството и максималния комфорт на семейството – луксът също е задължителен, все пак могат да си позволят всичко.

Преди няколко дни Светлана сподели за тяхното семейно хоби, а именно събиране на малки дървени къщички, които обзавеждат при всяко пътуване, отбелязва vbox7. Повечето им артикули са от Венеция.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova

Top