Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ СЕ ФУКА С ПОДАРЪК ЗА 150 БОНА ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ

ДЕСИ СЕ ФУКА С ПОДАРЪК ЗА 150 БОНА ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ

Чисто нов син джип е подарил президентът Росен Плевнелиев на новата си булка – Деси Банова. Бившата синоптичка на Нова тв сама шофира возилото из София и се фръцка с него пред приятелки.

Джипът най-вероятно е сватбен дар от влюбения младоженец за неговата любима, смятат познати на Деси. Прави впечатление, че синият цвят бил почти същият като на колежката ѝ от прогнозата за времето – Никол Станкулова, която от години си пада по коли с такава боя.

За разлика от нея, Деси до скоро избирала по-традиционни цветове, но най-накрая се решила да разчупи консервативния си стил и да разнообрази гамата. Говори се, че Плевнелиев се е изръсил поне 150 бона за подаръка на жена си, но си струвало, защото тя била на върха на щастието, когато ѝ поднесъл ключовете.

Тъй като е бременна, ѝ предложил да ѝ намери шофьор. Деси обаче категорично отказала. Тя от години била свикнала сама да кара колите си, това за нея било удоволствие, от което не смятала да се лишава, за да се прави на грандама.

Приятели на двойката издадоха пред „Уикенд”, че младото семейство живее в луксозния комплекс от затворен тип в близост до софийския ж.к. „Младост”. Същото жилище Плевнелиев обитаваше и преди да се залюби с Деси – като прясно разведен „ерген”.

Там често гостували синовете му от брака с бившата му съпруга Юлияна, а синоптичката нямала нищо против да ги посреща в новия си дом. Тя не предявявала излишни претенции и не мислела да кара мъжа си да търси ново жилище заради новия член на семейството, който ще се появи до няколко месеца.

Бебето, което Деси очаква, ще бъде четвъртото дете в семейството – след дъщеря ѝ и двамата сина на Плевнелиев (без да се брои най-големият, който почина внезапно преди 3 години). Това означава, че ако двамата с мъжа ѝ съберат домочадието на едно място, в апартамента ще се прескачат цели шестима души. Въпреки това обаче синоптичката намирала жилището за достатъчно голямо и не изнудвала мъжа си да търси по-просторно.

Тя буквално греела от връзката си с президента, а бременността я направила още по-красива от преди. „Никога не сме виждали Деси толкова щастлива”, твърдят нейни познати.

Top
>