Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ СРАМУВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“

ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ СРАМУВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“

виктор стоянов viktor stoyanov

Първият „Ерген” Виктор Стоянов също е искал да си тръгне от предаването като последния Алек Младенов без да си избере дама на сърцето, пише „Уикенд”.

„Не исках да избирам никоя. Усещах, че повечето са вътре заради известността, а не защото ме харесват. На финала исках да си тръгна без да правя избор, но в слушалката ми казаха „Избери Виктория” и ги послушах. После се усетих, че сглупих, но вече беше късно” – признал пред приятели мачото. Виктор беше първият ерген в България, опитал да намери любовта в национален ефир. Преди време бившият фитнес инструктор призна, че не гледа шоуто, което го направи известен. Мачото не е следил нито първия, нито втория сезон на риалитито. Виктор не спря дотук и открито заяви, че изобщо не симпатизира на Алек Младенов, който бе последният ерген.

Въпреки че шоуто го направи известен, красавецът горчиво съжалява, че участва във формата и не би влязъл отново, досущ като Алек Младенов. Освен всичко друго, не е получил никакъв специален хонорар за изявата си – просто от продукцията му плащали 5 месеца същата заплата, каквато получавал като управител на фитнес зала, докато текат снимките и монтажа. Отчита това като груба грешка – трябвало да му се платят поне 150 000 лева. Виктор сподели, че въобще не си харесва прякора „Ергенът”, защото бил „изключително селски”.

ДАВАТ НА ВИКТОР СТОЯНОВ ДА ВОДИ СОБСТВЕНО ПРЕДАВАНЕ

„Много грозен прякор, на мен ми звучи селско. Никога не съм го харесвал“, призна секссимволът. Стоянов твърди, че няма да може да се отърве от титлата дори й след като сключи брак. Виктор обаче няма какво друго да направи, освен да приема съдбата си: „Ще живея с него завинаги, какво да правя“. Проверка на „Уикенд” показа, че красавецът е изтрил всичките си снимки от шоуто в профилите си в социалните мрежи и очевидно никак не се гордее, че преди 2 години участва в „Ергенът”. Въпросът е защо мъжете бягат от шоуто и не искат да изберат някоя от кандидатките, които се борят за сърцата им.

Припомняме, че Алек си тръгна на финала на шоуто и остави Маги и Надежда да го чакат. Той им изпрати видеопослание, което не искал да записва, но от продукцията го задължили и не му разрешили да си тръгне без обяснение. В момента Младенов също е бесен на предаването и не иска името му да се свързва със сеирджийското риалити. Междувременно стана ясно, че надали ще има 4-и сезон догодина, тъй като лиценза бил доста скъп, а рейтинга вече не е толкова висок, както при старта преди 3 години.

Top
>