Вие сте тук
Начало > Шоу > ДАВАТ НА ВИКТОР СТОЯНОВ ДА ВОДИ СОБСТВЕНО ПРЕДАВАНЕ

ДАВАТ НА ВИКТОР СТОЯНОВ ДА ВОДИ СОБСТВЕНО ПРЕДАВАНЕ

viktor stoyanov виктор стоянов

Първият ерген на България Виктор Стоянов ще влезе в ново амплоа. Мачото от есента ще бъде водещ. Това научи „България Днес“ от близък до Стоянов. Ергенът вече е получил предложението и е дал положителен отговор.

Виктор вече бе пробван в телевизия в различна роля. Преди години му бе поверена рубрика в „Преди обед“, но кариерата му там приключи скоропостижно. Сега обаче му е предложено да е лице на самостоятелно предаване.

Най-вероятно шоуто, което ще е дадено на Стоянов, отново ще е по Би Ти Ви. Ерген номер 1 е в отлични отношения с частната медия и сега се подвизава в единия от двата формата на телевизията – „Денсинг старс“.

От години Виктор имал амбиции за кариера в медиите и най-вече да е на малкия екран. Това било една от причините да влезе в „Ергенът“ – да добие популярност и пътят към славата да му е отворен.

ВИКТОР СТОЯНОВ ЗАБИ СЕКСИ АКТРИСА

В същото време пък Стоянов отново се носи на крилете на любовта. Мачото бе зарязан от приятелката си Мария Тарашманова преди месеци. Ергенът обаче не страда дълго за разбито си сърце. Най-горещият слух гласи, че Виктор е забил сексапилната актриса Поли Недкова. Връзката им е съвсем прясна и двамата се опитват да я крият.

Мацката стана популярна с участието си в „Съни бийч“, а отделно от това работи и като водеща в Би Ти Ви. Че между Стоянов и чаровната актриса има нещо, се говори от седмици. Именно заради връзката си с Виктор Недкова редовно е засичана в публиката на „Денсинг старс“. Най-често мацката се настанява до гаджето на Папи Ханс – Сара Драгулева.

Top
>