Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЛАТКА НАЙ-НАКРАЯ ПОКАЗА МАЛКИЯ КАРЕН

ЗЛАТКА НАЙ-НАКРАЯ ПОКАЗА МАЛКИЯ КАРЕН

карен златка karen zlatka

Топ плеймейтката Златка Райкова празнува днес първия рожден ден на малкия си син Карен и това беше достатъчно, за да го покаже най-накрая в публичното пространство.

Откакто стана майка за втори път, Райкова и настоящият й мъж Карен упорито криеха наследника си от социалните мрежи. Това караше последователите им да търсят какви ли не причини за потайността им. Ето, че на 3 май, когато Карен-младши навърши своята първа годинка, родителите му се отпуснаха и показаха мъника за пърив път, пише  HotNews.

ЗЛАТКА РАЙКОВА ЗАПОЧВА НОВ ИЗМАМЕН БИЗНЕС

„Честит 1 ви Рожден Ден на моята любов Каренчо. Бъди ми здрав, безгрижен и добричък. Мама и тати винаги ще са до теб. Обичам те, маминко мой!“, написа емоционално Злати по повод празника у дома. „Боже, съвършен е! Да ви е жив и здрав“, възкликнаха много от почитателите на плеймейтката. „Като порцеланова кукла е“, не спираха с комплиментите си.

От снимките не става ясно дали е имало голямо парти за рожденика, но приказната торта е налице. Твърде вероятно е празника да е бил в тесен семеен кръг, имайки превид, че доскоро родителите не показваха личицето на детето в социалните мрежи.

Припомняме ви, че когато първородният син на Златка от Благой Георгиев навърши годинка, двамата направиха голямо тържество с 30-ина гости. Тогава в същия ден те кръстиха Благойчо.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от zlatkakhachatryan (@zlatka_raykova)

Top
>