Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СОФИ ИЗРИГНА: МЯСТОТО НА ГРИНГО Е В ЗАТВОРА

СОФИ ИЗРИГНА: МЯСТОТО НА ГРИНГО Е В ЗАТВОРА

sofi-gringo

„Нямам нищо общо с този човек вече! От години нито съм го чувала, нито съм го виждала! Ние се разведохме и вече не сме съпрузи! Той какви ги върши, изобщо не знам. Да лежи в затвора – там му е мястото!“. Така емоционално коментира пред репортер на „Уикенд“ в сряда Софи Маринова вестта, че бившата й половинка Тодор Давидов – Гринго отново е арестуван.

Цял цирк е спретнал агресивният циганин по време на ареста му пред автомивка в Айтос. Той нападнал с нож свой съгражданин заради стар конфликт помежду им и го заплашил, че „ще го направи на две парчета“. Двамата били в обтегнати отношения, тъй като от една година Гринго дължал голяма сума пари на въпросния мъж, а след това се покрил и отказвал да ги върне.

СОФИ МАРИНОВА ПАК ЩЕ СЕ ЖЕНИ ЗА ГРИНГО

Двамата се засекли в автомивката, където избухнал скандалът. Конфликтът между двамата започнал преди една година. Ахмед, който повече от 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, имал сделка с Гринго за автомобили.

Явно при сделката е имало проблеми, след като бившият на СОфка задлъжнял. Екссъпругът на ромската певица побеснял, след като човекът си поискал парите. Гринго дори извадил нож и се опитал да го нападне. Той толкова се бил разбеснял, че присъстващите  на грозната сцна мъже. Екшънът е заснет от охранителната камера, а записите вече са иззети от полицията и ще бъдат предоставени на съда.

Top
>