Вие сте тук
Начало > Край Босфора > СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ВКАРА ПЕВЕЦ В ЛЕГЛОТО СИ

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ВКАРА ПЕВЕЦ В ЛЕГЛОТО СИ

серенай саръкая мерт демир serenay sarikaq

Серенай Саръкая отново лети на крилете на любовта. Според най-популярните турски издания актрисата е в интимна връзка с певеца Мерт Демир. Някои таблоиди дори твърдят, че поп изпълнителят е бил с дълокраката силиконка в Индонезия, където тя изкара двуседмична ваканция през февруари.

По-рано през годината в пресата тръгна слух, че екранната Девин Акън от „Семейството“ се е върнала при бившия си годеник Керем Бурсин. Мълвата обаче се оказа партенка. „Понякога журналистите живеят в паралелна реалност“, обяви русокоското от „Сърцето на града“ и „Почукай на вратата ми“.

Бурсин натири Серенай през 2020-а, защото разбра, че му кръшка с комика Джем Йълмаз. Последният не е красавец, но има славата на голям плейбой. През неговия креват са минали доста хубавици от киното, телевизията и поп музиката.

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ СТАВА ПЕВИЦА КАТО ШЕВВАЛ САМ

Рогоносецът не се церемонил дълго с невярната си половинка, с която по онова време бил пред венчило. Щом прочел по вестниците и в сайтовете, че дамата на сърцето му има тайно интимно вземане-даване с друг, той проучил по свои канали дали в тиражираната мълва има някаква истина. А когато му докладвали, че изнесеното в медиите е вярно, посочил вратата на прелюбодейката.

В последните години Бурсин не щеше и да чуе за бившата си и твърдеше, че съжалява, задето й е посветил няколко години от живота си, пише „Уикенд“.

Джем Йълмаз също бил обвързан, когато започнал аферата си със Серенай. Негова официална половинка по това време била актрисата и стилистка Дефне Самейели, на която донжуанът дори обещавал сватба. Тя също научила, че е мамена, най-напред от истанбулските жълти вестници.

Top
>