Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ СЛАВА ВЛИЗА В НОВ БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛ

ДЕСИ СЛАВА ВЛИЗА В НОВ БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛ

деси слава desi slava

Деси Слава се появява с роля в новия български сериал “София вкъщи”, който скоро тръгва по bTV. Попфолк звездата влиза в образа на г-жа Донева, става ясно от трейлър на сериала.

Това не е първото появяване на гласовитата певица във филм. Припомняме, че преди години Деси Слава участва с главна роля в лентата “Малък-голям”, дело на режисьора Ясен Григоров в съдружие с известния български фотограф Темелко Темелков. Певицата се включи и с епизодична роля в комедийния сериал “Столичани в повече”.

“София вкъщи” ще пренесе зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период.

ДЕСИ СЛАВА СЕ ПРЕОБРАЗИ ТОТАЛНО

Поредица от перипетии, сложни ситуации и приключения ще поставят героите пред трудни професионални и морални дилеми. Изпълнени с лек хумор, забавни ситуации и неподправена искреност, епизодите ще изследват различните измерения на това какво е дом и семейството.

Нов, модерен и съвременен, сериалът ще заложи на изцяло нови и свежи лица – талантливи актьори, които съвсем скоро ще се превърнат в любими на зрителите на bTV. В ролята на София ще изгрее младата и очарователна актриса – Владинелла Кацарска, която е завършила „Актьорско майсторство“ в класа на доц. д-р Пенко Господинов.

В ролята на един от новите собственици и финансов директор на компанията (Даниел), ще бъде актьорът Иван Тодоров, а в ролята на новия оперативен директор (Никола) ще блесне актьорът Никола Парашкевов.

Top
>