Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЕЙ АФЕРА ЛИ СТОИ ЗАД РАЗВОДА МЕЖДУ ДЖУЛИЯ И КРИСТИАН?

ГЕЙ АФЕРА ЛИ СТОИ ЗАД РАЗВОДА МЕЖДУ ДЖУЛИЯ И КРИСТИАН?

кристиан-кирилов-джулия

След новината, че Джулия и Кристиан Кирилов, известен повече като Митака от „София Ден и Нощ“ слагат край на брака си, излизат наяве и още по-шокиращи разкрития за доскорошната двойка.

Първа за раздялата съобщи Джулия в социалните мрежи, а след нея и Кристиан. По думите му, които според мнозина звучат вече доста изтъркано, причината за развода била „несходство в характерите“.

При все, че двамата бяха лудо влюбени и едва ли са усещали тогава тези несходства, щом са стигнали и до решение за брак, пише „Блиц“.

„Разделени сме отдавна, просо сега разбирате вие, медиите. Но макар и разделени, с Джулия сме в прекрасни отношения“, в типичния си стил обяснява Кирилов. По думите му не трети човек е разбил отношенията им, нито от женски, нито от мъжки пол. Само че дали действително е така?!

ДЖУЛИЯ СЕ РАЗВЕДЕ С КРИСТИАН КИРИЛОВ, МИНАЛА ПРЕЗ УЖАСЕН ПЕРИОД

Клюките по темата гласят, че именно това се е случило – и наистина е имало трети човек. Богат чичко, който бил гадже не на фолкпевицата, а на Кристиан.

И ако се вярва на приказките, Джулия ги заварила в прелюбопитна ситуация, след което, разбираемо, моментално подала молба за развод. Как ще се развие ситуацията между двамата оттук нататък и ще има ли нови признания, времето ще покаже.

Засега и Джулия не внася повече конкретика за причината, поради която двамата се развеждат. Вместо това, поне засега, тя залага на по-елегантно обяснение.

Top