Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДИАНА ДИМИТРОВА Е БИЛА ПРЕБИТА ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИ

ДИАНА ДИМИТРОВА Е БИЛА ПРЕБИТА ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИ

диана димитрова diana dimitrova

Родната актриса Диана Димитрова, станала известна като д-р Огнянова от хитовия сериал „Откраднат живот“, призна, че е била жертва на физическо насилие по време на снимки.

Тя категорично отказва обаче да назове името на човека, причинил й всичко това и унижил я пред 30 човека екип преди 5 години. Актрисата не отговори на мобилния си телефон за коментар.

Димитрова събра смелост и 5 години по-късно разказа историята си, като подкрепи случилото се и със снимки, на които плаче и показва синините си от ударите.

„5 години си задавам въпроса защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш пред достойнството си. Защо позволих на този… човек да ме “докосне“ по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми“, връща се назад в миналото актрисата.

ВЪЗДЕСЪЩИЯТ СЕ РАЗВЕЖДА ЗАРАДИ Д-Р ОГНЯНОВА?

Димитрова добави още: „Знаете ли кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора, с които работих тогава и станаха свидетели, предпочетоха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо нормално. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди“.

Макар да се реши да разкаже историята, тя отказва да каже името на човека, който я е бил, но от думите й се разбира, че вече не е между живите, отбелязва Телеграф. „Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове“, пише Диана и добавя: „Искам да ви кажа, че почти никой не е такъв, какъвто прави да изглежда публичният му образ. Малцина са истинските хора от актьорската гилдия. Този човек има късмет, че преди 5 години се запозна с другата Диана, защото ако се беше случило днес, кълна се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в затвора, където му е мястото“.

Top