Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РОКСАНА ПРОГОВОРИ ЗА НОВИЯ СИ МЪЖ, ОТРИЧА ДА Е БАНДИТ

РОКСАНА ПРОГОВОРИ ЗА НОВИЯ СИ МЪЖ, ОТРИЧА ДА Е БАНДИТ

роксана roksana

„Имам нов мъж, но не е бандит!“. Това сподели ексклузивно пред „България Днес“ фолкп евицата Роксана.

Чалга дивата беше хваната в крачка по време на пазар в германски супермаркет, като по петите й ходеха охранители с тениски на най-известния рокерски мотоклуб в света „Ангелите на ада“. Снимките бяха публикувани първо в сайта lifeonline.

РОКСАНА РАЗКРИВА ПОТРЕСАВАЩИ ФАКТИ, ДОВЕЛИ ДО РАЗВОДА Й

„За радост на всички мои фенове не съм започнала да карам мотор и няма да ставам рок певица. Може би имам някой мой близък, който е от тази банда. Появих се с тези хора, така се наложи на момента. Щом съм го направила, значи съм знаела, че ще ни щракнат все някъде“, разкри пред вестника Роксана по повод разпространените в публичното пространство информации, че има нов мъж със съмнително досие.

„Всичко, което се случва последния месец и половина, не е никак окей. Свикнала съм да говоря истината, но понякога нещата не са красиви, колкото и да ги увъртам. Трудно ми е да се опитвам да играя“, сподели фолкфурията.

НОВА ДРАМА В ЖИВОТА НА РОКСАНА, ПЕВИЦАТА Е ПРЕД РАЗВОД

Наскоро Роксана преживя раздяла с бащата на второто си дете. Певицата подаде молба за развод, след като разкри шокиращи факти за брака си. Както всяка друга любяща майка, поставена в такава ситуация, Роксана сподели, че не се чувства напълно щастлива.

„Не искам да избързвам, като споделям прекалено много. Силно се надявам, че скоро време ще има какво съществено да кажа с усмивка на лице. Като дойде правилният момент, ще се разбере. Скоро ще има събития, на които искаме – не искаме, ще трябва да се покажем заедно, но за момента предпочитам да не казвам кой е заради сериозната му позиция. Отново повтарям – човекът до мен не е бандит и не се занимава с лоши неща!“, завърши Роксана.

Top