Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДИЛАРА АКСЮЕК ЗАБИ ФУТБОЛИСТ

ДИЛАРА АКСЮЕК ЗАБИ ФУТБОЛИСТ

дилара аксюек dilara aksyuek

Очарователната Дилара Аксюек, позната най-вече с ролята на Ипек Боран в хитовата сага „Завинаги“, се впусна в нов романс, който светските хроникьори в Турция разкриха. Звездата беше заснета от папараци с любимия си – футболиста Дженк Шахин, който играе за клуб „Буркспор“. Това се случи по време на съвместната им почивка в курорта Чешме, като според публикации в пресата те са заедно от близо месец.

Последната връзка, която Аксюек открито афишираше, беше с 9 години по-младия от нея Онур Бей, когото българската публика познава в образа на Текин от „Опасни улици“. След раздялата им името й беше свързано с това на Хакан Сабанджъ, настоящ любим на Ханде Ерчел, както и с мениджъра Еркен Шен.

Аксюек отрече и двете медийни публикации като по отношение на Хакан изрично подчерта, че е неин близък приятел.

Последният проект на 34-годишната актриса е драматичният сериал „Разбито сърце“, в който партнира на привлекателния си колега Алп Невруз. В сагата Дилара се превъплъщава в образа на разглезената Фериде.

Хубавицата дълто време бе одумвана заради връзката си с доста по-младия Онур Бей. След като той и как му Дилара бяха снимани как се натискат на публично място, те започнаха открито да демонстрират любовта си.

ДИЛАРА АКСЮЕК ЗАБЪРСА ЗВЕЗДА ОТ „ОПАСНИ УЛИЦИ“

Преди Онур, красавицата имаше връзка с друг известен актьор – Джейхун Менгироолу в продължение на пет години. През 2018-а двамата дори си купиха къща лизо до известния истанбулски площад „Таксим“ и заживяха заедно.

След като през 2020г. се разделиха, те продадоха общия си дом.

Дилара Аксюек е родена в Измир. Актьорството е детската й мечта и семейството се премества в Истанбул, за да може момичето да учи в драматична школа, пише „Галерия“. През лятото на 2015-а тя участва в младежката драма „В името на щастието“ и точно на снимачната площадка срещна любовта в лицето на екранния си партньор Джейхун Менгироулу.

Славата я настига с участието й в сериала „Милост“, но повратен момент в кариерата на Дилара е в поредицата „Великолепният век: Кьосем“, в който тя изигра Махфируз Султан – майка на Осман, първородния син на Ахмед. Играта й в хитовата продукция не продължава дълго, тъй като екранната героиня е убита по време на аорганизиран срещу нея преврат. Дилара придоби истинска популярност и извън граница със сериала „Завинаги“.

Top
>