Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДИЛЯНА ПОПОВА ОМЪЖЕНА ТАЙНО ЗА МИЛИОНЕР

ДИЛЯНА ПОПОВА ОМЪЖЕНА ТАЙНО ЗА МИЛИОНЕР

диляна-попова-dilyana-popova

Диляна Попова се е омъжила тайно миналото лято. Красавицата е казала „да“ на скромна церемония на плажа на родното Черноморие, а по-късно е сключила и църковен брак в Царево. Новият съпруг на актрисата и манекенка е заможният ресторантьор Лъчезар Захариев, притежател на редица успешни заведения.

С него Диляна се залюбила малко след окончателната си раздяла с Асен Блатечки. Всъщност двамата се познавали отдавна, бизнесменът винаги е имал интерес към нея, но тя погледнала на ухажването му с други очи след като се разделила завинаги с актьора.

„Диляна беше съкрушена, след като научи, че Блатечки системно й изневерявал. Затова реши да сложи край на връзката им. Малко след това склони да излезе с Любо на вечеря. Оттогава не са се разделяли. Той я прави щастлива“, споделят пред Уикенд близки на хубавицата.

Лъчезар Захариев е милионер, един от най-прочутите собственици на заведения. Допреди две години държеше хитовия „Баш Бар“ на къмпинг „Градина“, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци. В момента стопанисва други 4 заведения, сред които е и ресторантът на някогашната резиденция на Бай Тошо в Приморско – „Перла“. Негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорзанов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена.

БЛАТЕЧКИ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С ДИЛЯНА ПОПОВА

Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията и като такъв непрекъснато гостува в различни предавания. Заедно с неизтребимия Ричард Алибегов, той е един от основните агитатори за намаляването на данъчната ставка на заведенията.

Въпреки че вече са семейни, Диляна и Лъчезар Йорзанов се опитват да запазят в тайна отношенията си. Преди да свие семейно гнездо с него и да роди син на Асен Блатечки, Диляна имаше връзки с музиканта Дичо, подцемния бос Таки, пилота Георги Тенев и други.

Top
>