Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДИМИТЪР КАРАИВАНОВ НЕ ПОКАНИ НИТО ЕДИН ФЕРМЕР НА СВАТБАТА СИ

ДИМИТЪР КАРАИВАНОВ НЕ ПОКАНИ НИТО ЕДИН ФЕРМЕР НА СВАТБАТА СИ

димитър-караиванов

Риалити героят Димитър Караиванов не покани нито един от участниците във „Фермата“ на сватбата си. Въпреки че IT специалистът се сгоди за половинката си Ваня Гяурова именно в стопанството и всички заедно празнуваха, нито един от фермерите не присъства на големия ден.

Ваня и Митко си казаха „Да“ на 19 януари в тесен семеен кръг. Булката бе облечена семпло и вместо бяла рокля се бе спряла на тюлена пола в цвят лила и бледо розово трико. Младоженецът се бе изтупал в костюм, който обаче бил един от работните му за офиса.

Още докато беше във „Фермата“, Караиванов бе категоричен, че с Ваня не са фенове на брака и нямат намерение да се женят, пише „Галерия“. Годежът в аграрното шоу обаче промени мирогледа им и те все пак решиха да минат под венчилото.

Загадка остава защо Митко не бе поканил поне някои от най-близките си приятели от „Фермата“ като Бети, например. Участници от шоуто признават, че се надявали да присъстват на сватбата, но след края на предаването Караиванов се покрил и рядко комуникирал с останалите.

Top