Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДИВ СКАНДАЛ МЕЖДУ БОНИ И СОФИ МАРИНОВА

ДИВ СКАНДАЛ МЕЖДУ БОНИ И СОФИ МАРИНОВА

бони софи маринова boni sofi marinova

Скандал гръмна между Софи Маринова и колежката й Бони, след като двете изпаднаха в неловка ситуация. Из социалните мрежи зациркулира клип, който предизвика поредната буря във фолка.

На видеото се вижда как Софи Маринова пее в заведение и отива до маса, около която са седнали Мис България 1998 Наталия Гуркова, певицата Бони и други хора. Софи поздравява Гуркова и получава поздрав в отговор. След това се обръща към колежката певица с пожелания:

„Бони, за много години! Да сте ми живи и здрави!“.

През това време Бони само си гледа втренчено в телефона, по едно време махва с определена досада, но не проявява ни най-малък признак, че е приела пожеланията за здраве.

Гуркова гледа изненадано и определено се чувства неудобно. Софка също се прави, че е пропуснала поведението на колежката и продължава с поздравите.

БОНИ ЛАПНА ДВА БОНА С ПРОСИЯ

Нейният пиар Тодореско Неделчев обаче сподели клипа и написа: „Уважение да видиш“… „Да е жива и здрава“. И веднага се изля огромно количество коментари по адрес на Бони, някои доста нецензурни.

Гримьорът Мис Бони беше доста умерен: „Трудно се преглъща чужд успех и никога няма да разбера подобно държание. Тъжно!“.

„Софи е номер 1, а Бони къде е?“, питат фенове. След това Тодореско премахна клипа.

Запитан за коментар, Неделчев отбеляза пред „Телеграф“: „Софка и Бони не се мразят. Изразих моето си мнение с клипа, но го свалих, за да не се създава излишно напрежение. Софка даже не иска да коментира. Тя никога няма да оплюе някого, утре пак ще седне на маса с нея. Каза ми: Не ме интересува, не искам и да знам, за мен всички са добри“.

Паметливи пък припомнят, че в последните десетилетия Софка и Бони на няколко пъти са били на нож, но само временно, а след това са демонстрирали, че са поне добри познати. Иначе в попфолка, като сфера с много страсти, се смята едва ли не за нормално да се гледат на кръв и после да проявяват някаква близост.

Top
>