Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖАФЕРОВИЧ ПРИЗНА, ЧЕ Е МАНИПУЛАТОР, НО САМО ТАКА ИМАЛА ШАНС В ШОУТО

ДЖАФЕРОВИЧ ПРИЗНА, ЧЕ Е МАНИПУЛАТОР, НО САМО ТАКА ИМАЛА ШАНС В ШОУТО

евгения джаферович evgenia djaferovich

Едва ли друг участник в „Игри на волята“, а защо не и на риалити формат у нас въобще, е ставал жертва на такъв хейт и критики, каквито се писаха за Евгения Джаферович. Всичко започна още с появяването ѝ на екран.

Но какво мисли тя за обвиненията, че е манипулатор и е лъгала хората в племето си? Ами… не намира нищо лошо в това! Пред Мон Дьо тя сподели, че всъщност този тип игра е бил единственият ѝ шанс да продължи напред в играта. „В играта това не са обиди. Ако тази игра беше само за физика, щеше да има само нинджи като Фифо и Гого. Но трябва ли да е така“, попита риторично Джаферович.

СЪЛЗИ В ОЧИТЕ: ЕТО КАК ЕВГЕНИЯ ДЖАФЕРОВИЧ СЕ ВРЪЩА ПРИ СЕМЕЙСТВОТО СИ

Инфлуенсърката признава, че жените са слабият физически пол, но именно менталните игри са онези, в които могат да имат някакво предимство и шанс пред мъжете. „Аз победих най-силният физически мъж, Генчо, но го победих на пъзела“, припомня тя.

Евгения Джаферович признава, че се е самосъхранила от целия хейт и знае какво се е писало по неин адрес единствено от това какво близки са ѝ споделяли. Но въпреки писанията, тя е категорична – нито „манипулатор“, нито „лъжец“ са обиди в контекста на „Игри на волята“.

СТАНА ЯСНО КОГА ЩЕ ОТПАДНЕ ЕВГЕНИЯ ДЖАФЕРОВИЧ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Очевидно мнението ѝ е споделено и от съпруга ѝ, бившият футболист Ваня Джаферович, който също сподели краткото видео от интервюто.

Впрочем явно това е оценено и от останалите участници в „Игри на волята“ – нейните „жертви“. От сторитата на всички става ясно, че всъщност Джаферович е в добри отношения с тях. Тя беше и участникът във формата, който събра всички в Резиденцията за финален купон след края на снимките на шоуто. Именно барът на семейство Джаферович пък е мястото, от което повечето участници гледаха епизодите на Игрите.

Top