Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТЕЛА И САНДЕВ СЕ СЪБРАХА ОТНОВО

СТЕЛА И САНДЕВ СЕ СЪБРАХА ОТНОВО

стела сандев stela sandev

През 2022 г. една справедливост възтържествува – влогърите Стела и Сандев отново са заедно. И този път не само като влогъри и аниматори, но и в живота.

Двамата признаха за връзката си във видео в канала на Стела, в което разказаха какво се е случило, за да се разделят, а после и да се съберат.

Влогърите споделиха, че са заедно вече от доста време и призоваха гледащите да дадат своето предположение „в кой месец се е случило“. Тук се получи готин гаф, в който Сандев попита „в кой месец е Стела“. Е, дали освен събирането има и друга новина, засега не е ясно, но двамата признаха, че връзката им е започнала още преди снимките на „Къщата на инфлуенсърите“, а те били през май.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Stella💫 (@stela.pavlova)

Като цяло нито Стела, нито Сандев държали да оповестят събирането си така публично, но си дали сметка, че двамата са известни и не им се иска да „внимават“ на публични места.

Двамата споделиха, че не съжаляват за онази раздяла, през която преминаха, защото била част от живота, а той давал ценни уроци. Всъщност до самата раздяла се стигнало не заради „истинали чувства“, а просто двамата били „прегряли“ от работа.

В крайна сметка и Стела, и Сандев, се обърнаха към своите последователи и ги призоваха да ценят любимите хора, семейството и приятелите си и да ги поставят на преден план пред работата, парите и всички професионални ангажименти, отбелязва vbox7. „Защото наистина това е най-важното“, заявиха те.

Top