Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МОНИКА ВАЛЕРИЕВА ПОКАЗА КЪДЕ ЖИВЕЕ С МЕДИ

МОНИКА ВАЛЕРИЕВА ПОКАЗА КЪДЕ ЖИВЕЕ С МЕДИ

меди моника валериева medi monika valerieva

Интересът около Моника Валериева винаги е бил голям. Годежи, пръстени, шейхове, дизайнери – определено плеймейтката не скучае и има доста спомени в миналото си, за които сега спокойно може да разказва – все пак всяко чудо е за три дни.

След раздялата с поп-фолк изпълнителя Меди моделката липсваше от социалните мрежи и за известно време не се знаеше абсолютно нищо за нея. В момента дори не знаем какво се случва със собствената ѝ марка, която стигна до продажби дори в Дубай.

МЕДИ ПАК ЧУПИ РЕКОРДИ, ПРИБИРА 25 БОНА НА НОВА ГОДИНА

От няколко месеца любовта между Моника и Меди отново гори с пълна сила. Дълго време двамата криеха връзката си, но преди  дни плеймейтката сподели в стори видео как се целува страстно с поп фолк изпълнителя. Вече е официално – двамата отново са заедно и съвсем спокойно вече могат да споделят общи кадри от съвместния си живот.

Наред със Златка Райкова и Венелин Кондаков Моника Валериева също реши да се похвали с коледната украса от луксозния си дом – или по-скоро с дома на Меди, отбелязва vbox7. За разлика от русата Златка и коафьора на звездите, домът на поп фолк изпълнителя и моделката наистина е уютен и би се харесвал на всички – няма кич, няма твърде модерен интериор за хиляди левове – определено е дом, изпълнен с много любов и топлина.

МЕДИ И МОНИКА ВАЛЕРИЕВА СЕ ГЛЕЗЯТ В ИСТАНБУЛ

Дълго време Валериева живееше в апартамент в Студентски град, но явно вече наистина е намерила правилния човек, с който да дели един дом.

Top