Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖАФЕРОВИЧ ШОКИРА С ПРИЗНАНИЕ ЗА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ДЖАФЕРОВИЧ ШОКИРА С ПРИЗНАНИЕ ЗА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

евгения джаферович evgenia djaferovich

Жени Джаферович призна, че с днешна дата не би влязла в „Игри на волята“. Критиката застига съпругата на Ваня Джаферович, но тя е щастлива, че много хора, които гледат игрите от страната на стратегията, са я поздравили за представянето й.

Категорична е, че мъжете са по-силният пол на Арената, но в игрите трябва да притежаваш съвкупност от качества, за да победиш.

ДЖАФЕРОВИЧ ПРИЗНА, ЧЕ Е МАНИПУЛАТОР, НО САМО ТАКА ИМАЛА ШАНС В ШОУТО

Точно това й носи победата срещу един от най-силните физически играчи в състезанието – Генчо.

„Ако играта беше само физическа, в нея щяха да участват само нинджи като Гого и Фифо. Аз не трябва ли да имам шанс? Когато играта го позволява, и има стратегия, аз мога да мисля и по този начин да го надиграя в играта“, разказва тя, пише Хотнюз.

СЪЛЗИ В ОЧИТЕ: ЕТО КАК ЕВГЕНИЯ ДЖАФЕРОВИЧ СЕ ВРЪЩА ПРИ СЕМЕЙСТВОТО СИ

Влизането в „Игри на волята“ за Жени е сбъдната мечта, но е категорична, че може би не е трябвало да я сбъдва. Признава, че ако може да върне времето назад, не би влязла в игрите, защото е останала неразбрана от голяма група хора. И тъй като победата за нея не е на всяка цена, Жени е категорична, че не би използвала грошовете на Генчо, за да се спаси, като същевременно изпрати друг близък за нея човек на Арената.

Top