Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖИЯ ОТКРАДНА БОГАТОТО ГАДЖЕ НА МИС БЪЛГАРИЯ ТАМАРА ГЕОРГИЕВА

ДЖИЯ ОТКРАДНА БОГАТОТО ГАДЖЕ НА МИС БЪЛГАРИЯ ТАМАРА ГЕОРГИЕВА

джия стивън роуз

Десислава Георгиева, както е истинското име на изпълнителката, буквално запали мрежата, след като показа снимка на новото си гадже, който се оказа експоловинката на Мис България Тамара Георгиева.

Става дума за милионерския наследник Стивън Роуз, който е и син на носителката на титлата „Мисис България“ Катя Роуз. Двамата са двойка официално от съвсем скоро, споделят запознати.

Първата обща снимка на Джорджия с момчето се появи в профила й в Инстаграм в средата на ноември. „Не искам много, достатъчно ми е само най-доброто“, написа тя под фотоса, на който позира с тайнствен младеж, чието лице е закрито със сърце.

Публикацията бе озвучена от нейна песен, чийто текст е: „Без любов за какво ти е всичко“.

Месец по-късно певицата направи връзката си публична, като качи снимка, на която позира с младежа от зимната им ваканция по празниците. От фотоса се вижда, че двамата очевидно са щастливи заедно. А постът е подкрепен от стотици лайкове, позитивни коментари и пожелания.

МИС НОС ЗАБРЕМЕНЯ ОТ БОГАТИЯ СТИВЪН

Новата половинка на Джорджия е дългогодишното гадже на Тамара Георгиева, която стана популярна, след като бе избрана за Мис България и не получи одобрението на публиката заради формата на носа си.

Стивън е бивш футболист, на 27 години, което го прави с около десет години по-малък от певицата. Момчето е завършило престижен университет в Испания.

Той е син на Мисис България Катя Роуз и милионерски наследник. Баща му е известният бизнесмен Ричи Роуз, който е съдружник във фирма за преработка на руди на благородни метали.

Катя Роуз бе извънредно близка с Тамара и всякак показваше, че подкрепя връзката на сина си. С днешна дата Мис БГ е изтрила всичките си общи снимки със Стивън, а последната й с Катя Роуз е от лятото.

Top
>