Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАЛЕРИ БОЖИНОВ СЕ ДУМКАЛ С НИКОЛЕТА В САМОЛЕТ

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ СЕ ДУМКАЛ С НИКОЛЕТА В САМОЛЕТ

валери божинов николета лозанова valeri nikoleta

Наскоро Валери Божинов бе изловен как разказва на маса в приятелска компания пикантна случка от интимния си живот с плеймейтката Николета Лозанова. От разказа му се разбира, че двамата са правили секс в самолета, досущ като в най-великия еротичен роман за всички времена „Емануела“, пише България Днес.

Въздушното приключение се разиграло по време на престоя на самолета им от Мадрид до Тенерифе, където звездната двойка отивала на почивка. „ Имахме три часа. „И аз си казвам какво ще правим през това време? Пихме кафенца, играхме на компютърни игри, четохме списания, книги…“, описва как е решил да разбие скуката Божинката. И в един момент му хрумнало, че може да уплътнят паузата с половинката си… със секс.

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ-МЛАДШИ СЕ СГОДИ

„Имахме късмет, че бяхме само двамата и на седалката, и на целия ред, защото пътувахме в бизнес класа. И й казвам на Николета: „Защо не си поиграем малко?“. Лошо няма. Викнах стюардесата и я помолих да донесе три-четири одеяла и възглавница. Завихме се и аз казвам на момичето, за Николета: „Не й е добре, студено й е, има температура…“ А то – жега уникална“, връща се към самолетната авантюра бившият съпруг на Ни Ло.

Валери отчита и като голямо улеснение за последвалата „гимнастика“ това, че облегалките на креслата им се дърпали назад и се получавало „тройно легълце”. Николета беше с ботуши и една къса рокля, Идеално!“, разказва Божинов. И допълва с видимо удоволствие: „Все едно ми каза: „Ела, вълчо, изяж ме!“, като аз бях вълкът, а тя – Червената шапчица“. „Нагласихме си поза, правихме си наши неща“, разкрива подробности от „играта“ футболистът. Той обаче и досега е недоволен от притесненията на Николета. „Таман почвам, а тя: „Валери, какво правим, дали не ни гледат?“. А аз й викам: „Никой не ни гледа, а и да ни гледат, се кефят хората“. Тя обаче все ме пита одеялото дали не се мести. Но свършихме работата!“, горд е със самолетния секс бившият на най-популярната родна плеймейтка.

ЕТО ГО ТАЙНОТО ГАДЖЕ НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ

Напук на заигравките на Валери и Николета на нестандартни места те се разделят официално само три години след сватбата си през 2011 г. В мемоарите си Лозанова изреди причините за раздялата. Признава, че „с Валери се разбирахме добре и живеехме щастливо, не сме стигали до разочарования, не сме си вдигали скандали, не сме си изневерявали“.

„В един момент обаче просто настъпи краят, неочаквано и за двамата. Грабихме толкова много от живота, емоциите, любовта си, че в един момент се изчерпахме. И всичко, постепенно и някак естествено се трансформира в приятелство. Когато осъзнахме, че е по-добре да се разделим, за да не се нараним, дъщеря ни Никол беше на 3 години. Отне ни около половин година, за да приключим окончателно отношенията си“, разкрива Ни Ло, която всеки момент ще осъществи идеята си за телевизионно раждане на първородното им дете с вратаря Ники Михайлов.

Top
>