Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО ГО ТАЙНОТО ГАДЖЕ НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ

ЕТО ГО ТАЙНОТО ГАДЖЕ НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ

валери божинов valeri bojinov

Валери Божинов крие 4-годишна връзка с русо изкушение. Бившият футболист има гадже, но не го показва в публичното пространство.

Въпреки това папараците на „България Днес“ успяха да заснемат звездната двойка. Влюбените гълъбчета са щракнати, докато пазаруват в центъра на София.

Валери и избраницата му, чиято самоличност играчът пази в тайна, са заедно от 2019 г. Божинов се залюбва със сегашната си приятелка, с която живеят под един покрив, малко след раздялата му с Биляна Дол. Злите езици мълвят, че именно заради секси блондинката Валери е изоставил сръбската топкрасавица. Двойката обикаля редовно екзотични дестинации, но Валери рядко споделя кадри от ваканцията си, като, разбира се, снима себе си или морския пейзаж, а не споделя селфита с мадамата.

Любовта му с мистериозната мацка, по думи на Божигол, пламва от пръв поглед. Дамата до Валери е напълно естествена. Не е тунингована, както предни любови на бившия футбол. На всичкото отгоре половинката на Валери не е някое „малко коте“, а зряла жена с професия.

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ КРИЕ ГАДЖЕ ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ

„Не сме се срещнали в заведение. Беше любов от пръв поглед. Още когато се запознах с нея, усетих тази енергия и химия, които ми подсказаха, че сме били заедно и в предишен живот“, споделя Валери за жената, която топли леглото му 4 години.

Коя е мацката, Божинов се зарича, че няма да разкрие. Бившият нападател на редица топотбори се страхува да афишира публично връзката си с русото изкушение. Валери се страхува, че някой може да го урочаса и да развали силната и безгранична любов с мацето.

За гаджето на Божинов знаят редица звезди, които са близки до него. В това число бившите му Николета и Алисия, от които футболистът има деца. Валери обаче бил категоричен: „Не раздувайте, че имам приятелка. Всичко е страхотно, не искам да го развалям“.

В момента Валери учи за треньор. Той кара курс в любимия си „Левски“. Божинов е на всеки мач на „сините“, а не е изключено в ложите да стои и тайнствената му приятелка.

Top
>