Вие сте тук
Начало > Любопитно > КОИ СА НАЙ-МОДЕРНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА БАНСКИ ЗА ВАШЕТО ЗАБАВЛЕНИЕ ПОД СЛЪНЦЕТО?

КОИ СА НАЙ-МОДЕРНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА БАНСКИ ЗА ВАШЕТО ЗАБАВЛЕНИЕ ПОД СЛЪНЦЕТО?

бански

Със сигурност искате да сте модерни и стилни през този летен сезон и особено на плажа, докато се забавлявате под слънцето. Можете да избирате сред огромно изобилие от дамски и мъжки бански в интересни модели и цветове. Но ще ви разкажем малко повече за най-актуалните модели и възможности. Така ще ви улесним в избора и ще ви помогнем да се чувствате максимално добре под слънцето и на плажа по всяко време.

Кои са най-актуалните мъжки бански през този сезон?

Нека за начало най-общо да кажем, че банските тип шорти определено са на мода. От тях са най-актуални тези със редна дължина или нито много къси, нито чак до над коляното. От гледна точка на кройка можем да кажем, че са актуални както по-широките, така и леко впитите модели на мъжки бански. Ще можете да избирате и между два варианта на завършек в кръста или съответно ластик или връзки. Разбира се за любителите на слиповете също има някои налични възможности, но те са по-малко от останалите.

Нека да разгледаме и сред какви цветове ще можете да подбирате. Разбира се са актуални класическите такива, като основно ще откриете черно, тъмносиньо и бяло. Има изцяло изчистени варианти, а и такива с добавено малко или по-голямо лого на марката. Освен тях също така ще можете да подбирате и сред по-интересни нюанси. Има бледи такива на например жълто, синьо и дори розово. Също така е вариант да заложите и на по-наситени тонове като яркосиньо или оранжево. Доптълнително са модерни и някои шарени опции. Предимно тези в повече от три цвята произволно или пък с определени щампи като например морски свят, цветя, плодове и още.

Какви са модерните дамски бански това лято?

Ако пък сте в търсене на дамски бански, наличните модерни възможности също никак не са малко. Определено има актуални варианти за целите бански. За любителките на изчистените модели ще можете да заложте на такива в блед цвят и класическа кройка. Освен това едноцветни варианти са налични и в малко по-наситени тонове и разноонбразни кройки. Например червено с интересни орнаменти в същия нюанс или пък зелено с набор от едната страна. Модерни са и много шарените варианти на цели бански, като повечето са в класическа кройка или пък с един ръкав. Има и някои интересни възможности само с набор на бюста.

Ако пък сте почитателка на половинките бански, има също някои основни актуални тенденции. За начало, ако харесвате опциите с висока талия, те остават на мода. Специфично за тях е, че са по-изрязани в задната си част и най-често са комбинирани с горнище тип бюстие. Ако пък обичате добре позната триъгълна форма на горнище с връзки около врата, то него е вариант да комбинирате с актуални класически бикини, но също и с долнище с връзки от двете страни. От гледна точка на цветовете ще е вариант да избирате както сред еноцветни варианти, така и измежду шарени опции. Определено класическото черно е на мода, но също и наситените варианти на зелено, лилаво и синьо. Има и някои актуални тенденции за такива в два цвята като например розов или зелен бански с черни кантове.

Top
>