Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРИЯ БАКАЛОВА ГУШНА АРМАНИ И ШЕФКАТА НА „ВОГ“

МАРИЯ БАКАЛОВА ГУШНА АРМАНИ И ШЕФКАТА НА „ВОГ“

мария бакалова maria bakalova

Мария Бакалова, най-обсъжданата българска актриса през 2021 г., сподели вълнението си, след като посети първото си модно ревю и то не на кого да е, а на легендарния дизайнер Джорджо Армани.

„Прекарах си невероятно на първото си модно шоу – на Джорджо Армани, есен/зима 20-21, което се проведе в италианското посолство в Париж.“, написа тя към снимките, които сподели. „Благодаря ти, Джорджо Армани, за това прекрасно време и възможността да срещна Легенди на живо.“

Сред легендите, които Мария е срещнала, е и самият дизайнер, който след няколко дни навършва 87 години. Армани е един от най-богатите хора в Италия.

Друго лице от света на модата, което не може да бъде объркано, е легендарната редакторка Ана Уинтур, която ръководи най-престижното модно списание в света – американското издание на „Вог“.

ПОКАНИХА МАРИЯ БАКАЛОВА В АКАДЕМИЯТА НА ОСКАРИТЕ

На една от снимките, които Мария е качила, заедно с нея е и племенницата на Армани, актрисата Роберта. Тя е дъщеря на брата на Джорджо, който умира през 1993 г. След това легендарният дизайнер поема грижите за нея, тъй като самият той няма деца, отбелязва LadyZone.

Отношенията между Мария Бакалова и модната къща на Армани започнаха в сезона на наградите. На церемонията по раздаването на британските награди БАФТА и американските „Златен глобус“ актрисата се появи в рокли на дизайнера и предизвика одобрителни отзиви в медиите.

Top
>