Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > КОЙ КОЛКО ЗАРАБОТИ В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“?

КОЙ КОЛКО ЗАРАБОТИ В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“?

маскираният певец

Победителката в забавното шоу „Маскираният певец“ Михаела Маринова е спечелила 13 500 лева, за да се преобрази в Гарвана. Костюмът на загадъчния Гарван се оказал най-сложен за изпълнение, призна стилистката Кремена Халваджиян.

В процеса на създаването му се наложила цялостна промяна в конструкцията му. Тъй като тежал 30 килограма, а Михаела била доста крехка и само с 18 кг. по-тежка от дрехата, се наложило да бъде преправян така, че да може да го носи. Именно той се оказа най-харесваният от зрителите на забавното шоу.

Вотът на зрителите отреди победата за Гарвана Михаела. На второ място се класира Розата – Жана Бергендорф, а трета – Пчелата Маги Джанаварова.

Победителят не спечели парична ирли предметна награда, както е в другите предавания, а само статуетка и любовта на публиката.

Според договорите, които сключили 14-те участници, всеки един от тях е прибирал по 1500 лева на участие. Така тримата финалисти Гарванът, Розата и Пчелата получили за изпълненията на десет песни по 13 500 лева. С най-нисък хонорар заради единствените си музикални изяви и ранно отпадане  от надпреварата, се оказаха Паунът Иван Звездев и Коконата Джулиана Гани.

Те заработили скромните 1500 лева. Бикът Филип Аврамов отпадна в петия епизод, но на финала бе върнат отново в играта заради реклама на бира и се появи маскиран като Тиборг. За трите си музикални изпълнения и допълнителната си изява актьорът прибрал общо 6 бона.

Освен за стойността на хонорарите, участниците давали съгласие и за тлъсти глоби, които плащали, ако нарушат някоя от клаузите в договора си. 10 000 лева за участник, който разкрие дори неволно самоличността си. Ако не се яви навреме на репетиция или снимачен ден, без да е налице уважителна причина, той дължи неустойка от 10 лева за всяка минута закъснение. Същото е при по-рано тръгване.

Колко получиха останалите?

Ненчо Балабанов – 10 500 лева;
Алисия – 10 500 лева;

Къци Вапцаров – 9 000 лева;
Вальо Михов – 9 000 лева;

Прея – 6 000 лева;
Албена Михова – 6 000 лева;

Юлиан Константинов – 4500 лева;

Бате Енчо – 3000 лева;
Димо Алексиев – 3 000 лева.

Top