Вие сте тук
Начало > Издънки > НОВАТА ПЛЕЙМЕЙТКА СЕ ОКАЗА РЕКОРДНО ТЪПА

НОВАТА ПЛЕЙМЕЙТКА СЕ ОКАЗА РЕКОРДНО ТЪПА

плеймейтка-Николета-тодорова

Новата плеймейтка Николета Тодорова е рекордно тъпа. Около това заключение се обединиха зрителите на „Черешката на тортата“, които заляха страницата на шоуто в социалните мрежи с хиляди негативни коментари. „Досега сме виждали много тъпи плеймейтки, но тази удари дъното“, пишат те.

Цяла седмица в праймтайма на Nova Михаела изуми колко невежа е по основни теми, а бавният й изказ буквално изнерви зрителите.

Блондинката с огромно самочувствие от нищото издумка безумната идея да дари агнета за Коледа на нуждаещите се. Явно е чула, че в някои месеци през годината е нормално да се дарят блеещи животинки, но със сигурност това не са дните преди Рождество.

В последната вечер Михаела стана за срам след въпрос на шеф Шифков, който замести колегата си Манчев. Той се интересуваше дали плеймейтката е дебютант в предаването, а тя замръзна на място, давайки знак, че си няма никаква представа какво означава тази трудна за нея дума.

Все пак Шишков й разясня, но в това време тя видимо не го слушаше, тъй като не е очаквала, че кулинарните й умения й отредиха предпоследно място.

Top
>