Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ДЪРВАРКАТА ВЕСЕЛКА Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ „ФЕРМАТА 5“

ДЪРВАРКАТА ВЕСЕЛКА Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ „ФЕРМАТА 5“

Веселка-фермата

Малката дърварка Веселка е големият победител в петия сезон на „Фермата“. Тя се изправи в оспорвана битка срещу Красимир и го победи в двете битки. Преди това тя победи и Маргарита в други две битки.

Така Веселка е първата жена победител в шоуто и си тръгна с чек за 100 000 лева.

По време на финала тя разряза ръката си с нож и се намеси медицинска помощ. Въпреки това тя реши да продължи участието си и победи.

След първите битки, гласуване на фермерите и на зрителите си тръгнаха Маргарита и Сами. Гласовете на зрителите бяха шокиращи.

При женския вот 96% от зрителите бяха за Веселка, а едва 4%  за Маргарита. При мъжкия вот дълго време подкрепата беше 50/50 процента, но накрая Красимир поведе с 53%.

Огромната зрителска подкрепа за Веселка е изненадваща. В епизода от петък във Фермата влезе съпругът на Веселка заедно с трите й деца. Тогава зрителите останаха шокирани от огромната възрастова разлика помежду им. Голямо впечатление направи, че той глътна половин литър бира на две глътки, а след това за миг да набие бебето им.

Момент по-късно Веселка се запита на глас защо той поне веднъж не се държи като човек. Това усъмни мнозина, че голямата награда ще бъде дадена за ракия. В страницата на „Фермата“ във фейсбук се призоваваше да не се гласува за нея, но явно това не е повлияло.

Top