Вие сте тук
Начало > Издънки > ДЖИНО ПАРКИРА КАТО АРАБИН В ПУСТИНЯ

ДЖИНО ПАРКИРА КАТО АРАБИН В ПУСТИНЯ

джино djino

Джино Бианкалана има голям и скъп автопарк с возила. Риалити героят обича да се хвали с играчките си на четири колела, като смята, че всичко му е позволено, защото кара кола за над 200 бона. Младият татко редовно паркира червения си джип „Мерцедес” на тротоара в столичния квартал „Бъкстон”, оплакаха се живущи в района.

Преди дни ромът най-нагло спря автомобила си и препречи пътя на пешеходците, пише „Уикенд”. „VIP паркомясто пред аптеката на „Бъкстон” и „Каблешков” – пишат граждани в социалните мрежи и споделят снимки на червения джип на Джино. Видно е, че автомобилът е така паркиран на тротоара, че на пешеходците е оставен изборът да заобиколят баровското возило през пътното платно, рискувайки живота си, или да преминат през градинката. За родители с бебешки колички опцията е само пътното платно. Бианкалана въобще не е помислил за тези хора, защото явно не му се ходи пеш.

Очевидно бул. „Братя Бъкстон” е любимо място за неправилно паркиране на столичните тарикати с луксозни лимузини, след като преди няколко седмици друг наглец блокира тротоар, велоалея и пешеходна пътека няколкостотин метра по-нагоре.

ДЖИНО БИАНКАЛАНА ПОКАЗА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ

Снимката на джипа на Джино набира все повече популярност в социалните мрежи, като хората от квартала пишат, че двойният победител от „ВИП Брадър” често спира като арабин в пустиня. „За тази кола никъде не важат правилата. Спира, където си поиска”, „Там почти постоянно е така! И няма значение Джино ли е, Джина ли е… Писах на район „Витоша”, Столична община да сложат колчета. Уви, още си ги чакаме!”, възмущават се хората от квартала.

Джино живее в квартал „Бояна”, но държи заведение в „Манастирски ливади” и често може да бъде забелязан в района. Съпругата му Кристиана Канева също работеше в болница в квартала, но в момента е по майчинство, защото роди в началото на годината. Тя дари Джино с дъщеря Данаила, която носи името на дядо си по майчина линия. Двойката сключи тайно брак преди раждането на наследничката им.

Top