Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖИЗЪСА И ИВАНА ИЗБЯГАХА НА РОМАНТИЧНА ПОЧИВКА

ДЖИЗЪСА И ИВАНА ИЗБЯГАХА НА РОМАНТИЧНА ПОЧИВКА

благой георгиев иван blagoi ivana

Благой Георгиев и Ивана Главчева, дъщерята на рапъра сводник Ванко 1, още са заедно – напук на злите езици, които твърдят противното! Че любовта на бившия футболист с пловдивската красавица процъфтява, се убедиха през седмицата и папараците на „Уикенд”. Фоторепортерите заснеха двамата влюбени, докато зареждаха гориво на бензиностанция извън София.

По всичко личеше, че Джизъса и изгората му бяха тръгнали романтична почивка в провинцията. Благо беше зад волана на мощен джип „Ауди” и не изглеждаше да е закъсал за пари, каквато мълва се носи напоследък. Когато спря на бензиностанцията, той нареди на персонала на напълни резервоара му догоре.

ДЖИЗЪСА ЩЕ СТАВА БАЩА ЗА ПЕТИ ПЪТ?

Плейбоят от „Славия” и националния отбор се беше издокарал с тениска в свеж зелен цвят, а какво е облякла изгората му, така и не се разбра, тъй като младата дама не слезе от колата нито за миг. Госпожицата носеше модерни очила, чиито стъкла отдалеч приличаха на диоптрични, но всъщност бяха слънчеви.

Благой и чаровната брюнетка, която е доста по-млада от него, имат връзка от няколко месеца. Те се запознаха покрай бащата на момичето. Георгиев посещаваше стоматологична клиника на Ванко 1 за смяна на фасетите си, а там зърнал и Ивана. Щом я видял, се влюбил до полуда, и започнал упорито да я ухажва. Иван Главчев, както е истинското име на рапъра, първоначално бил против щерка му да излиза с футболиста, но впоследствие дал благословията си.

Top
>