Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛУКС ЛИ? ДЖИЗЪСА И ЗЛАТКА СПЯТ СРЕЩУ 40 ЛЕВА В ОБЗОР

ЛУКС ЛИ? ДЖИЗЪСА И ЗЛАТКА СПЯТ СРЕЩУ 40 ЛЕВА В ОБЗОР

zlatka-raykova-blago-djizusa

Най-обсъжданата светска двойка у нас Златка и Благо разпускат на родното Черноморие в Обзор.

Плеймейтката и футболиста не са избрали лукса, а са се скрили в малко известен и не чак толкова луксозен апартхотел. Както показа елементарната проверка на lifeonline.bg, цените на нощувките във въпросното място за настаняване започват от 40 лева за стая (с включена закуска, ДДС и застраховка).

Нискобюджетното убежище дори не е на самия плаж, но предлага безплатен интернет, който както знаем е много необходим и на двамата „инфлуенсъри“.

Освен че ще спестят от нощувки, бъдещите родители няма да се бръкнат нито стотинка за чадъри и шезлонги, нито около басейна, нито на плажа, който е на стотина метра според обявата на хотела. Все пак трябва да се пести за бъдещето на детето им.

За скучаещите си посетители, хотелчето предлага тенис на маса и билярд. За да поддържа мускулите си обаче, на Благо Джийзъса му се налага да ходи до центъра на града, където е бил забелязан да тренира в местната фитнес зала.

Прави впечатление, че за разлика от предишната си почивка в Дубай и други престижни дестинации, семейството не се „тагва“ къде се намира в момента нито в „сторитата“ си, нито пък споделя някакви паметни кадри от черноморското си приключение.

Припомнете си, че докато беше в Дубай, двойката заля мрежата с десетки постове демонстриращи луксозен начин на живот. А сега са потънали в нелегалност. Над 24 часа златното момиче от кориците на плейбой не е качвала стори, а героят от Колизеума сподели съвсем малко от плажните си приключения, но без да отбелязва мястото, на което се намира.

Най-вероятно сутрешното гадене и следобедното неразположение мъчат Златка, която вече е в напреднала бременност и сигурно не й е до снимки на плажове, от които да се отбелязва. А можe би ще го направи през следващите дни, тъй като резервацията им била за седмица.

Top
>