Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРТА ВАЧКОВА ГЛАДИ БРЪЧКИ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКА

МАРТА ВАЧКОВА ГЛАДИ БРЪЧКИ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКА

marta-vachkova

Какво се случва с Марта Вачкова? Култовата актриса не излиза от салоните за красота и феновете ѝ започват да се питат дали сестра Жекова от „Откраднат живот“ не се конти заради нов мъж в живота си.

Манията с любимите на кифлите естетични процедури зарази и Марта. В последните седмици, откакто се завърна от Истанбул, където няколко дни поливаха рождения ден на Дарина Павлова, Вачкова буквално едва смогва с часовете си за различни разкрасителни процедури.

Мадам Мулти, която от години най-редовно се тунингова, я подкокоросала, че лицето ѝ има спешна нужда от някои малки корекции. Като цялостно освежаване с няколко ампули хиалурон.

Павлова препоръчала на Марта свой доверен естетичен център във Варна и ето че там подложиха актрисата на пълна промяна. Вачкова излязла усмихната и предоволна от студиото след серия регенериращи и освежаващи маски за лице. Освен това хората на Дарина подложили звездната си клиентка и на модерна процедура за обезкосмяване. Тя толкова се усладила на Марта, че докато момичето се борело с косъмчетата по тялото ѝ, тя заспала на кушетката.

След Варна разкрасяването на Вачкова продължи и в София. Преди няколко дни инжектираха в лицето ѝ ударна доза хиалурон. Цели 9 ампули отишли за запълване на бръчките и корекция на скулите и брадичката на Жекова. „За пет минути ме боцнаха 360 пъти – 40 по 9 инжекции. Нито ме заболя, нито имам белези“, разкрива доволната Марта.

Актрисата никога не е била суетна. В ежедневието си тя дори почти не носи грим. Поводът да се накипри бил наближаващият ѝ юбилей, пише ПИК. На 29 юли дъщерята на големия Григор Вачков ще закръгли 60 години. Според свои близки тя стяга грандиозно празненство, затова месец по-рано взела нужните мерки, за да посрещне с целия си блясък, подмладена и свежа, гостите на своя празник.

Top
>