Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ШОК! ДЖОРДАН СИ Я ПОКАЗА (СНИМКА)

ШОК! ДЖОРДАН СИ Я ПОКАЗА (СНИМКА)

На едно от последните си клубни участия в столицата фолк певецът Джордан покани на сцената своята племеница Кети. Тя е нежният вокал във всичките му проекти, откакто изпълнителят е в редиците на димитровградската музикална империя.

Пред стотиците гости на заведението родственицата му изви глас и показа талант, на който биха заведели много от популярните ни гърли.

„Много се гордея с Кети, тя е много талантлива и ако е достатъчно напориста и организирана, може би след време ще изгрее и нейната звезда, пожелавам й го от сърце“, сподели Джордан, който нямал професионални планове за нея, тъй като всеки сам трябвало да извърви пътя си. Тя самата имала амбиция за сцената, но още не била твърдо решена.

djordan

Изпълнителят на „Пайнер“ не е така лъскателен за доскорошната му най-добра приятелка и дуетна половинка Моника Валериева, с която се разделиха след шумен скандал. „Не искам да коментирам тази личност, няма какво да кажа за нея“, отвръща Джордан, който в последните месеци се радва на все по-голяма фенска маса. Последните му песни пък звучат във всички нощни заведения и са сред най-поръчваните на диджеите.

 

Top
>