Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ПЛАМЕН БОГДАНОВ: ПРАВИЛ СЪМ ТРОЙКА СЪС СЕМЕЙСТВО, НО НЕ ЗА ПАРИ

ПЛАМЕН БОГДАНОВ: ПРАВИЛ СЪМ ТРОЙКА СЪС СЕМЕЙСТВО, НО НЕ ЗА ПАРИ

Пламен Богданов е на 23 години от Пазарджик, където живее до 11-годишна възраст. От тогава до сега живее в София. Занимава се известно време с футбол и фитнес. През 20015 година става част от риалити форматите Big Brother  и VIP Brother, след които името му беше свързвано с популярни фолк певици и забърквано в различни скандали. За кратко време той придоби голяма популярност в медиите, гостува в много телевизионни предавания и беше тиражиран по всички заглавия в медиите.  

Преди дни стартира снимки на сериал, който сам продуцира. Напоследък Пламен отказва да дава интервюта, но едно от най-откровените си даде пред вестник „ШОУ“, който от днес е на пазара.

-Пламене, изгуби се в последните месеци от медийното пространство.
Защо се покри?

-Не съм се изгубил, просто се изчерпах и реших да си дам почивка и да не се показвам. Така ми е много по-добре. Имам доста сериозни проекти, които искам да реализирам и не ми се занимава с глупости.

-Вече не посещаваш и нощни  заведения, с което беше популярен. Можем ли да кажем, че си претърпял катарзис?

-Да, донякъде може да се каже. Престоят ми във Big Brother и Vip Brother беше доста тежък, бях дълго време затворен. Имах нужда да излизам по дискотеки и да общувам с хора дълго време. Славата също ми изигра лоша шега, радвах се, че хората ме поздравяваха и се интересуваха от мен. Всичко това вече не ми прави впечатление, не ме вълнува и не обръщам внимание. Иначе повече от два месеца не съм стъпвал в нощен клуб, защото нямам желание.

-Остаряваш или си взел достатъчно от нощния живот?

-Ако питаш някой журналист, ще каже, че причината е в липсата на пари. (смее се) Истината е, че не усещам нужда да го правя. Взех си на екс всичко, имаше периоди, в които не съм се прибирал със седмица.

-Преследваш ли още жените?

-Аз съм едно обикновено момче на 23 години. Природата е такава, че мъжете играем ролята на хищник, преследващ плячката си, в случая това са жените. Аз като нормален мъж не правя изключение и когато харесам дадена жена, я преследвам.


-Жените ли са нещото, с което искаш да те запомнят хората?

-В последните месеци доказах обратното. Отдал съм се на работата си и избягвам да давам интервюта. Когато го правя, то е пряко свързано с проектите ми.

-Има ли жена до теб и тя ли те държи под чехъл?

-Да, имам приятелка, но не ме е сложила под чехъл. Аз и тя държим на личното пространство и свобода.

-Популярна ли е? Какъв човек е тя?

-Донякъде е известна, но едва ли биха я спрели на улицата. За мен е страхотен човек, дава ми спокойствие и сигурност в отношенията ни.

plamen_gadje

-На какво се дължи липсата ти в медийното пространство? Спаднал ли е интересът към теб?

-Нормално е интересът да е по-малък. Такива като мен, които са известни със своята известност, излизат всяка година поне по 20. Постоянно биваме заменени с нови лица, което е нещо нормално. Самият аз също отказвам доста интервюта. Когато получа покана се интересувам от насоката на разговора и в каква светлина ще бъда показан. Всеки път ми се казва, че е време да проговоря и да кажа истината за скандалите, в които съм замесван. Ти много добре знаеш, че тази тема се изчерпа много отдавна. В крайна сметка около тези скандали се разбра за мен, но предпочитам да ги подтисна максимално. В държавата се случват сериозни теми, има наболели проблеми, не искам да занимавам хората с коя съм спал.

-Тези тв предавания предлагали ли са ти и финансово обезпечаване затова, че ще разкриеш дадена истина?

-Да, в някои предавания ми предлагаха пари и да направя скандал. Получавал съм конкретни суми, за да разкрия дадено нещо. За тяхно съжаление не бих го направил за никакви пари. Дали хората ще ме помислят за лъжец, фантазьор или комплексар, мен не ме интересува. Тези, които са около мен, знаят истината, не мога да накарам всички да ме харесат.

-Промени ли се отношенията но хората към теб с времето?

-Близките ми хора ме познават преди формата. Тези, с които съм се сближил след него видяха, че не съм това от екрана и видяха положителните ми черти. Хората, с които работя, проявяват респект към мен. Не ме интересува мнението на останалите.

-С какво се издържаш в момента?

-Прося! (смее се) Има неща, с които се занимавам, но те не са медийни, но пък не са и незаконни. Закърпвам си бюджета.

-Стартира снимки на филм, на който си продуцент. Как се реши на това начинание?

-Няма нещо, което да ме мотивира конкретно. И сега, докато седим, може нещо да ми хрумне и ще  намеря начин да го реализирам.

-В случая реализацията на филм струва не малко. Откъде са приходите?

-Това са пари, които аз съм си извадил от личния джоб. Колкото и да се тиражира, че аз дължа много пари и дори се крия, това не е така. Истината е, че сам си платих пилотния епизод на сериала. Има интерес към него, има и хора, които искат да го подкрепят.

bogdanov

-Защо избра за заглавие „Back 2 face” (б.р. „Гръб в лице)”?

-Нека хората сами да разберат. Иначе ако аз го кажа, то ще е през моите очи. Нека всеки да го усети по неговия си начин.

-Какъв е сюжетът?

-Три паралелни истории, неща, които могат да се случат на всеки човек. Моята роля е на едно обикновено момче, което е имало амбицията да стане доктор. Не е успял заради финансовото положение на семейството. Започва работа в един бар, в който се появява жена, в която се влюбва. След това животът му се преобръща.

-Трудно ли се прави такава продукция у нас?

-Изключително трудно. Покрай филма започнах да се интересувам от изкуство. Нещата, които разбрах и виждам, са срамни за България.  Артистите на Запад правят милиони с тази професия, купуват си палати, скъпи автомобили. Българските им колеги репетират по цял ден за някакви 300 лева.

-Именията и автомобилите ли те привлякоха да снимаш?

-Ако бях на Запад да, но тук няма как. В България не може  да забогатееш от изкуство. Искам на моите години да реализирам нещо голямо, да покажа на себе си, че мога. Искам да благодаря и на целия си екип, който работи неуморно за заснемането на пилотния епизод.

-Преди известно време получи оферта за порно филм. Какво се случи с предложението?

-Тогава проведох само един разговор по тази тема. Отказах им, но не защото е проблем да се снимам в подобен вид филм. Просто това не е нещото, с което бих искал да се занимавам.

-Спечелените средства биха ти помогнали за сериала, който снимаш.

-Не мисля, че двете неща са   съвместими. Сумата, която беше тиражирана в медиите, е доста увеличена. Факт е, че се изкарва много, но за пари не съм се продал и не бих го направил.

-Във формата призна, че си спал със семейство срещу 1 000 лева. Това не е ли вид продажба на тялото?

-Това беше под формата на шега. Факт е, че съм правил секс със семейство, но те са мои приятели. В България не е още модерно, но в другите страни е нещо обичайно семейство да покани друг партньор. Единственият ми контакт тогава е бил само със жената.

-Преди седмица се състоя сватбата на Джена и Наско. Получи ли покана за нея?

-Не съм получил покана и не виждам защо трябва да получавам.

-В едно списание излезе информация и бяха представени факти, че си бил известно време мъжът до Джена.

-За мен това е едно жълто списание, отношението на целия екип е непрофесионално. Не искам да съм вулгарен, но хората в това списание имат развито въображение. Скоро може да изляза с интересни неща за главния редактор на това издание.

-На сватбата бяха и двете ти „жени“ – Джена и Преслава, с които беше свързван. Предполагам си видял снимките. Не ти ли се прииска и ти да бъдеш там.

-Бях свързан с тези две жени от медиите. Не съм се интересувал за тази сватба, не знаех кога е, от теб научавам и за гостите. Пожелавам им да бъдат щастливи като семейство, но не ме интересуват. Това са хора, които са много далеч от мен.

-Причинил ли си мускулна треска на Гери-Никол наистина?

-С Гери-Никол не съм се виждал на живо. Харесвам я като изпълнител и искам да я поздравя за проектите й. За мен тя е готова за световната сцена. Не знам дори тя знае кой съм аз.

Top
>