Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖУЛИАНА ГАНИ РОДИ С ГРИМ И ПОБЪРЗА ДА ПОКАЖЕ БЕБЕТО (СНИМКА)

ДЖУЛИАНА ГАНИ РОДИ С ГРИМ И ПОБЪРЗА ДА ПОКАЖЕ БЕБЕТО (СНИМКА)

джулиана гани djuliana gani

Джулиана Гани може и да е влезнала да ражда, но няма да позволи някой да я вижда без грим. Едрогърдата инфлуенсърка стана мама за втори път на момченце. Щастливата новина тя сподели първо в Instagram, където заваляха десетки честитки към младото семейство.

Малко по-късно се появи и снимка от родилното, а на фотото се вижда бебчето, което носи красиво и интересно име. Младата майка изглежда също в доста добра форма, ако съдим от професионалния грим.

ДЖУЛИАНА РОДИ ВТОРИЯ СИ СИН, ЕТО КАК ГО КРЪСТИХА

Кадърът, качен от Теодор Гецов, баща на момченцето, събра хиляди лайкове и коментари, сред които някои потребители директно се обръщат към бебето с името Кевин. На сторита Джулката обаче сподели други честитки от близки и приятели, в които всички пожелават здраве на новородения Кай. Вероятно именно това е името, на което са се спряли Джулиана и Теодор, отбелязва vbox7.

В края на миналата година Джулката сподели, че името на момченцето ще започва с К, но не разкри тогава още името. Ако името наистина се окаже Кай, то това означава, че има отново древен произход, подобно на Давид, по-големият наследник на Джулката, който е от връзката ѝ с Илиян Найденов. Различни източници посочват, че Кай означава „роден на земята“, също „силен“ и има древногръцки произход.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

Top
>