Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА, В КОЙТО Я ЗАМЕСИХА

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА, В КОЙТО Я ЗАМЕСИХА

енджи касабие endji kasabie

Наскоро в социалните мрежи се завъртя новината, че столичанка и двете й дъщери са приети в Пирогов заради ВИП диетоложка. В поста се сочи, че трите дами са се озовали в болничното заведение след диети, предписани им от ливанката с бизнес и в България Енджи Касабие.

Потребител с псевдонима Елина Малина, която пише, че сестра й е медицински работник в Пирогов, разпространи в мрежата твърдението, че софиянката и двете й щерки са потърсили спешна лекарска помощ заради повръщане и обезводняване. Те били яли месец от менюто на тази докторка и накрая започнали да повръщат, обезводнили се и ги приели в болницата.

 ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПАК ИЗДУ ДЖУКИ

В инстаграм пък е появи изповедта на жена, която се представя за бивша служителка на Касабие. Тя пък се възмущава от условията в кухнята на хай диетоложката и поставя под съмнение ефикасността на ливанските билки, които тя предлага на своите пациенти.

„Това за мен е негативна реклама“, коментира майсторката на здравословното хранене. Тя отрича да е имала служителка и обясни, че редовно поддържа обратна връзка със своите пациенти.

Top
>