Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВО АРЪКОВ ВСЕ ОЩЕ КРИЕ ЛИЦЕТО НА БЕБЕТО СИ

ИВО АРЪКОВ ВСЕ ОЩЕ КРИЕ ЛИЦЕТО НА БЕБЕТО СИ

иво аръков ivo arukov

Измина година, откакто Иво Аръков стана баща на малкия Тео. Актьорът ревностно пази лицето на детето и досега не го е показвал в публичното пространство. Появявали са се снимки, но предимно в гръб. На 9 май момченцето отбеляза първия си рожден ден и родителите му го поздравиха по случай празника.

„Честит първи рожден ден, сърчице мое! Всеки ден с теб е магия, любов, щастие, смисъл. Ти си най-големият ми подарък. Благодаря ти за всичко. Съвършен си. Обичам те с цялото си сърце!”, написа майката Габриела Николаева.

Тя е само на 21 години, но бързо свикна с новата си роля и сега се справя отлично с нея. Близките на хубавицата останали доста изненадани, когато им съобщила, че очаква дете. Родителите ѝ се надявали първо да завърши висше образоване и чак после да създава семейство, но Николаева избързала с тази важна стъпка. Тя била толкова влюбена в Иво, който отдавна копнеел за бебе, че се навила да му роди. Голямата разлика във възрастта им не я смущавала – засега се разбирали чудесно и нямали противоречия.

Аръков има един брак зад гърба си и не планира пак да се жени, макар че приятелката му го дари със син. Преди няколко години той се обвърза официално с рускинята Евгения Браун и делеше един покрив с нея в Лондон. За съжаление, тя почина внезапно през 2021 г., а обстоятелствата около смъртта ѝ са неизяснени. Иво е признавал, че неочакваната ѝ смърт е най-голямата травма в живота му, пише „Уикенд“.

Известно е, че красавицата е била от богато семейство, а и самата тя е печелела добре от работата си като юрист. Запознати твърдят, че Жени и Иво не са имали предбрачен договор, затова той е наследил част от парите и имотите, които тя е придобила по време на брака им.

ЖЕНАТА НА ИВО АРЪКОВ НА КОСЪМ ОТ ТРАГЕДИЯ

Прави впечатление, че сега Аръков демонстрира охолен начин живот и редовно се кичи с дизайнерски дрехи и аксесоари. Той ремонтира и визията си. Артистът подмени естествените си зъби с така модерните фастети, за които брои близо 20 бона. Той имаше леко изкривяване на резците, което искаше да оправи, но за съжаление, и новата му усмивка хич не е перфектна. Актьорът публикува в социалната мрежа снимка с жена си Габриела и бебето им, но вниманието на феновете беше приковано най-вече от зъбите му. „Като на кон са!”, коментира се в социалната мрежа.

Суетният Иво може и да съжалява, че си е направил конски зъби, но вече е късно. Toй не коментира къде си е слагал фасетите, а интернет потребители го сравняват с Благо Джизъса.

Аръков и друг път е отнасял негативни коментари относно визията си. Преди няколко години той тежеше близо 30 кила отгоре. Артистът изобщо не приличаше на себе си и казваше, че се е ошишкал заради роля. За щастие, с воля и упоритост успя да свали натрупаното.„Бях 110 кг, сега съм 80. Спазвам стриктен хранителен режим и тренирам редовно. Имам силна воля и много бързо стопих излишните тлъстини”, разказвал е екранният Младен от сериала „Съни бийч”. В момента той е в чудесна физическа форма.

Top
>