Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИВАН И АНДРЕЙ СЕ ЗАВРЪЩАТ В НОВА

ИВАН И АНДРЕЙ СЕ ЗАВРЪЩАТ В НОВА

иван-андрей-ivan-andrei

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, които преди години го изиграха, че се разкайват жестоко, че са работили известно време за Нова тв, изглежда отново са вперили взор в тази посока. Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор.

Това се случи, след като от bTV им врътнаха кранчето за финансиране, спирайки почти всичките им проекти. По всяка вероятност двамата продуценти ще насочат дейността си изцяло към конкуренцията.

За пренасочването им от bTV към Нова тв имаше индикации още от преди повече от година, когато приеха офертата да правят спортно футболно шоу за един от каналите на медийната група. По онова време вече се носеше мълвата, че от bTV възнамеряват да спрат най-касовото им риалити – „Фермата“, без да им предлагат работа но нови проекти.

И друго предаване на фирмата им „Междинна станция“ – „Размяна на съпруги“, е спряно от години, тъй като липсвали желаещи за участие в него.

ИВАН И АНДРЕЙ ПОКАЗАХА ЕКСКЛУЗИВНИ КАДРИ ОТ СНИМКИТЕ НА ФИЛМА ЗА ГУНДИ

Единствените ангажименти на Христов и Арнаудов в bTV към момента, са сериалът „Съни бийч“ и риалитито „Бригада Нов дом“, което отнесе редица критики през новия сезон. И двата ангажимента обаче вече са приключени и не е ясно дали ще бъдат поръчани нови сезони.

Продуцентите не могат да си позволят да останат без работа, тъй като зад гърба си имат огромен екип, чието препитание зависи от договорите им с телевизиите, пише „Уикенд“.

За тяхно щастие Нова тв винаги ска готови за нови идеи и нямат нищо против да работят пак с тях. Припомняме, че те дори вече прилапаха друга важна фирма, която допреди няколко години снимаше само с bTV – тази на Евтим Милошев, който в момента е министър на туризма. Очевидно и занапред ще продължат да приличат кадри от конкуренцията.

ИВАН И АНДРЕЙ ПОГРЕБВАТ „ФЕРМАТА“, ОТИВАТ В YOUTUBE

За момента двамата продуценти продължават работата си върху спортните програми и подготвят излизането на филма по киноекраните, планирано за 18 октомври. Не е изключено обаче след легендата за Георги Аспарухов – „Гунди – Легенда за любовта“, да снимат и сериал. За целта ще им се наложи да намерят спонсори, тъй като мълвата носи, че телевизиите обмислят спиране на скъпите продукции и сериалите, заради намаляващите приходи от реклама.

Поради тази причина е по-вероятно Иван и Андрей да се насочат към риалититата с хора от народа. Наесен се очаква нов сезон на позабравеното „Биг Брадър“, но за момента все още не са планирани други риалитита, което означава, че в Нова тв се заформят доста празни квадратчета, които ще трябва да се запълват.

Top
>