Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЦИРК: ГЛОРИЯ Е НАБОРКА С НОВАТА СИ СВЕКЪРВА

ЦИРК: ГЛОРИЯ Е НАБОРКА С НОВАТА СИ СВЕКЪРВА

глория gloria

Аферата, любовта, съдбата… или както и да го наречем това „чудо“ между близо 50-годишната Глория и младока Добромир Добрев, е една от най-обсъжданите теми у нас. Първата причина, разбира се, е голямата разлика в годините на двамата, а втората, че досега поне Глория никога не е била толкова безумно влюбена и не е „била тъпана“ публично.

Със сигурност към днешна дата тя вече съжалява, че го е направила, предвид коментарите, които се изписаха, но истината е, че не само феновете й са в шок. В още по-голям шок е бъдещата й свекърва, която е долу-горе наборка на чалга певицата.

КОЙ Е НОВИЯТ МЪЖ ДО ГЛОРИЯ?

Близки до Добромир разкриха, че родителката му, която той обожава и с която са много близки, е останала без думи от новината за аферата му с баба Гло. Скептична била и сестрата на Добрев, но като по-млад човек приемала по-спокойно нещата и знаела, че всяко чудо е от ден до пладне…

глория

Кандидат-свекървата на Глория обаче твърдо не одобрявала отношенията на сина си с певицата и била убедена, че русчуклийката просто използва момчето й, за да си върне младостта, пише kliuki.bg.

ГЛОРИЯ ОТНОВО НА КРИЛЕТЕ НА ЛЮБОВТА

„Гледа на него като забавление, като на парче месо, защото е и хубав, снажен, а тя вече доста годинки е прехвърлила. Не успя ли да си намери мъж като за нея, ами се хваща с момче, дето може да й е син“, притеснено коментирала пред познати жената.

Top