Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДОБРОМИР ГУЩЕРОВ КРЪСТИ ВНУЧКАТА НА ВТОРАТА СИ ЖЕНА

ДОБРОМИР ГУЩЕРОВ КРЪСТИ ВНУЧКАТА НА ВТОРАТА СИ ЖЕНА

добромир гущеров

Бизнесменът Добромир Гущеров кръсти внучката на втората си жена Диана на светско парти с най-приближените до семейството. Това се случи вчера, а щастливата дъщеря на Диана – Мартина Руменова, и таткото – футболният вратар от ЦСКА – Димитър Евтимов, направиха християнче 4-годишната си дъщеричка – Диана.

Семейството се снима за спомен с широки усмивки, а междувременно родният син на Гущеров – Християн, и жена му Светлана продължават с разправията за насилие върху тях от страна на спортиста Кирил Терзиев. Таткото на Християн – Добромир, не желае да се забърква в драмата с проблемите на отрочето си, тъй като двамата не се чуват и виждат от години. Междувременно Гущеров-старши приема за свое семейство това на втората си половинка – Диана, и нейната дъщеря – Мартина. С „жената на живота си“ бизнесменът изживява втора младост. Заради нея той отслабна, започна да пътува, научи се да готви и най-сетне намери спокойствието извън България, за което от години мечтаеше. Именно заради второто си семейство той загърби сина си Християн и Светлана, втората жена до него. Таткото дори не отиде на сватбата им и дори се дистанцира от четирите отрочета, с които синът му и плеймейтката се сдобиха.

Само след дни, на 12 юни, Добромир Гущеров и Диана отново ще имат парти. Този път за рождения ден на ексчервения политик. „Тя не спира да ме изненадва и винаги с хубави неща“, хвали жена си бизнесменът.

БАЩАТА НА ГУЩЕРОВ ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА: ХРИСТИЯН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!

Двамата често пътуват, а преди дни се върнаха от Испания, където плажували, пише „България днес“.

Почти от две години Диана прави видеа като инфлуенсър и разказва за интересните точки по света, които обикалят с мъжа й.

По този начин тя разказва и на близките си за места, които си заслужава да се посетят. Гущерови дори показаха живота си в каравана, която си бяха закупили.

„Не ме интересува политиката. Голяма грешка е корупцията да се премахва само със закони. На първо място, трябва с култура, с възпитание на чувство на достойнство и чак след това, за наглите, да има закони. Корупцията е като простащината – манталитет“, написа преди дни червеният депутат в мрежите.

Top
>